Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas rovná se Odpadlík. A nijak jinak:) Tehdejší seriály nebyly vždy dokonalé, perfektní a hlavně vyumělkované, ale právě proto na ně tolik vzpomínáme. A taky kvůli těm dobrým časům, kdy se člověk staral jedině o to, aby stihl své oblíbené seriály. Kde bychom my, filmoví fanoušci před léty znali výrazy jako "herecký výkon", "scénář", "kamera" či "režie.":) Kde, že. Stačil ovladač a udělané úkoly do školy. Případně obráceně. Vlastně nejdřív byl asi důležitý ten seriál:) Kdybych mohla vrátit čas, tak bych absolutně kašlala na nějaké případné csfd, Youtube či F*ckbook. Minimálně měsíční maraton u staré televize, VHS a nekonečného programu:) "Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance, lovec lidí. Odpadlík." ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou." To bývaly časy, kdy vlasáč Vince alias Reno lovil zločince, policajti zase naháněli jeho a v každém druhé epizodě někdo odhalil jeho krutopřísně utajenou totožnost. Mě to tehdy celkem bavilo, něco jsem se s ním na tom Harleyi najezdil, ale pak mě začal bolet zadek z toho, jak je to pořád na jedno brdo a tak jsem sesedl. Nicméně naivní vzpomínky na vítr ve vlasech, které mě od té doby zbaběle opustily, ty mi zůstanou napořád. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas a jeho životná úloha. Priznávam, že v dávnych časoch som videl relatívne dosť epizód tohto seriálu a že ma aj celkom bavil. Bola to nenáročná oddychovka, so sympatickým Lamasom v hlavnej úlohe, nejakou tou akciou a ťažkými posolstvami o spravodlivosti a čestnosti. O to viac som bol prekvapený, keď som ho zavetril v televízii pred pár rokmi a zistil som, ako ten seriál zostarol a že je v podstate celkom o ničom. Nuž, ale v časoch bez internetu sme sa spokojili aj s tým málom, čo sme dostali že áno. Rozmýšľal som nad 3* a aspoň priemerným hodnotením, no lepšie 2* budú asi adekvátnejšie vzhľadom nato, že Odpadlík nebol hit ani v časoch keď bola konkurencia v televízii minimálna a už vtedy ste vedeli na obrazovkách nájsť i o dosť kvalitnejšie seriály. 45% ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete udělat nějaký opravdu dobrý seriál, který bude oblíbený u dětí, musíte myslet tak trochu ve "sci-fi" , už vám totiž nestačí standartní kladný hrdina. Takže to vezmete zgruntu. Použijete Vinnetoua a necháte ho prodělat steroidovou kůru, pak oživíte Barbie (Ken není potřeba) která bude hrát sestru toho indiánského monstra a jako hlavního hrdinu vymyslíte hubenýho a vlasatýho Seagala, kterej umí navíc i kopat do ksichtu. A jelikož jste v USA, posadíte ho na mašinu. A to je celý, pak už je točit díl za dílem a vymejvat mladejm lidem mozky. Za mě 25% ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Seriál mého mládí. Reno Raines s jeho typickým culíkem a pověstným kopem z otočky, který by mohl konkurovat samotnému Chucku Norrisovi. Auta, motorky, zbraně všechno co jsem jako malý potřeboval k televizní spokojenosti. A hlavně, seriál s pravděpodobně nejlepší úvodní znělkou, která se mi navždy zaryla do paměti. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)
  • Lorenzo Lamas (Reno Raines) a Kathleen Kinmont (Cheyenne Phillips) boli v rokoch 1989-1993 manželia. Rovnako bol ženatý s herečkou Shauna Sand (1996-2002). Tá stvárnila v piatich dieloch seriálu postavu menom Lake Bradshaw. (m.a.t.o.)
  • Motocykel, na ktorom jazdí Reno Raines, je Harley-Davidson 1340 Springer Softail z roku 1989. Jeho majiteľom je Lorenzo Lamas. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama