Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

movie odpad!

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že jednička byla nijak zvlášť super, ale byla celkem dobře natočená a slušně obsazená, ale většina herců z dvojky na mě působí dojmem, že se dosud přiživovala na angážmá v kočovném divadle a režisér lezl ráno na plac asi rovnou z hospody...Protože jinak si nedokážu odůvodnit to , proč jsem se po celý film tak zoufale nudil...A to to navíc bylo inzerováno jako "akční": ()

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

...a tak stupidita dostala jméno Mortal Kombat 2. Christophera Lamberta nahradil ve dvojce zmutovaný neschopný prďola, který všechny neustále poučuje a chrlí jednu tvrdou hlášku za druhou. Svoje:"Jsi slabý, nepoučil ses." si měl tentokrát schovat pro režiséra téhle patlanice. Je ohromně pochvalné, že se pan Leonetti pokusil nacpat do filmu nové postavy, ale pojďme si tyto charaktery prohlédnout trošku zblízka. Takže máme tu pana Zlého, který se směje a dělá bu na všechno okolo, aby ho pak zkopal číňan, který se umí proměnit v draka. Naštěstí si pan Zlý taky vzpomněl, že se umí proměnit v draka a tak to bylo alespoň "napínavé". Další postavy: Prase s mačetou, kentaur s megaocasem -> haha. Pak je tu černoch s robotickýma rukama, které mají takovou sílu, že.....že vůbec nic, protože stejně někoho skope až když je sundá. No a vrcholem je u mě paní Šlehavá. Ta totiž má tak dokonale nemyté vlasy, že útočí průdkým pohybem hlavy, při níž její supervlasy srazí k zemi protivníka. Do toho všeho lidi cestují v lítací kouli, kde zatáčí velmi podivným způsobem. Pokud se chcete zasmát, je tohle skvělá volba a navíc vám tu opět zahrajou tu super písničku. ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak oproti Andersonovu prvnímu dílu znatelný pokles kvality. To, že Raidena nehraje Lambert mi až tolik nevadilo, tento herec taky tak špatný nebyl. Nemůžu tomu dát úplný odpad, jelikož jsem docela fanoušek hry a postavy byli vymyšleny dobře. Příběh také docela ušel, i když to nebylo to pravé ořechové. Bohužel zde totálně selhal režisér a efekty byly totálně k smíchu a kazí celý film. 35% ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Johnny Cage sice hned v úvodní scéně zhebne (no jo spoiler), ale ač je Mortal Kombat 2: Vyhlazení o dost větší srajda než kultovní béčkový prvníl díl, tak mi kvalitativně přijdou zhruba nastejno. Proto moc nechápu zdejší stádovité odpadování, rozčarování a šedou barvu. Podobně akční, podobně přitroublý, podobně zábavný (svoji demencí), podobně... OK už držím chlebárnu. FIGHT! ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnáším pokračování, které hned v prvních minutách ničí konce předešlého dílu (taktéž Alien3). Kulisy i souboje naprosto příšerné. Zatímco v jedničce jsme se pomalu polehoučku seznamovali s postavami z prvího dílu hry, tady naflákají do 90ti minut všechny postavy z MK2 a MK3 dohromady, z čehož nemůže vzniknout nic jiného, než guláš. Jeden bod za vzhled postav shodný se hrou (Baraka, Nightwolf, Cyrax.....) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Spolutvůrce hry „Mortal Kombat“ Ed Boon film nenáviděl. (LUKICKK)
  • Aj napriek žalostnému prijatiu druhej časti Mortal Kombat u divákov sa plánovalo ďalšie pokračovanie. Na režisérsku stoličku mal zasadnúť Russell Mulcahy, avšak všetky práce na filme boli zastavené po tom, čo hurikán Katrina zničil pripravené kulisy. A tak sa príbeh, v ktorom sa mal vrátiť znovuoživený Johnny Cage, nikdy nedočkal sfilmovania. (beso74)
  • Kvůli nedostatku času a peněz museli herci a kaskadéři zahrát více rolí. Například Ray Park si zahrál Raptora, Tarkatana a kaskadéra, J.J. Perry pak Scopriona, Cyraxe a taktéž kaskadéra. (HellFire)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama