Reklama

Reklama

Karate tiger 2: Zuřící blesk

  • Hongkong No Retreat, No Surrender II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Scott Wilde si užívá dovolené ve slunečném Thajsku. Čeká, že se tu setká se starým kamarádem Mac Jarvisem a jeho přítelkyní Sulin. Setkání je však velmi krátké, protože děvče chce pokračovat v cestě do Kambodže. Tam mají namířeno i Scott s Jarvisem, i když vědí, že zem ovládají zlověstní a nebezpeční Rudí Khmerové. Oba kamarádi narazí na své cestě na despotického ruského důstojníka Juriho, který ve svém gulagu drží mnoho zajatců, mezi nimi i nešťastnou Sulin. Cíl obou mužů je jasný: při osvobozování děvčete nemá v ruském táboře zůstat kámen na kameni. To je už předem víc než jisté... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Klasicky naivní, hloupé a místy až dementní. No prostě klasickej béčkovej akčňák tý doby. Občas mě přišlo, že se to chce svést na Rambovi dvojce. Naprostý nelogičnosti do očí bijící a rádoby hlášky do uší plivající, film sráží. Není to žádnej velkej průser, ale znova už to asi nikdy neuvidím. Není totiž proč. 45 procent. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Američan Scott Wylde priletel za svojou thaiskou priateľkou Sulin do jej vlasti. Zoznámili sa na štúdiach v USA a plánujú spoločný život. Sulin je dcéra bohatého a vplyvného obchodníka. Kvôli tomu ju unesie zločinecký gang. Scott vyhľadá svojho starého kamaráta Mac Jarvisa, ktorý žije v Bangkoku. Spolu sa vydajú na záchrannú misiu. Zistia, že Sulin uniesli do Kambodže. Je v zajatí červených kmérov. Väznia ju vo vojenskom tábore, ktorý riadi ruská tajná služba. Sú si vedomí, že vyslobodiť Sulin bude veľmi ťažké. Nemienia však ustúpiť, ani sa vzdať. ** ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude a jeho roznožka jsou minulostí, stejní producenti tentokrát vysílají do akce Lorena Avedona a kopající dámu Cynthiu Rothrock. Seattle a karate tělocvičnu tvůrci vyměnili za džungli, zbytek zůstává: okoukaná klišé, docela špatní herci, hloupé scény, laciné kulisy, ale zároveň hbité ruce a vysoké kopy. A nám bylo samozřejmě -náct a tahle chaoticky číslovaná béčka série jsme milovali. A není zase tak úplně těžké pochopit, proč tomu tak bylo. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Takéto kung-fu mám rád. A MATTHIAS HUES je cool. Ale príbeh tu prosím nehľadajte. Veď celý Vietcong by sa musel potrhať od smiechu a červení khméri detto. Zásadná technická poznámka: Tento film sa u nás na videokazetách firmy INTERSONIC distribuoval skutočne pod názvom KARATE TIGER 2 ale s podtitulom ZUŘÍCÍ BLESK (originál filmu totiž je RAGING THUNDER). (30.3.2004) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nenavazuje to na jedničku vůbec. Je to úplně o ničem jiným, ale to jsem neřešil. Začátek mě celkem bavil.. únos, bitky v tom hotelu, ale jak potom jeli do tý jungle, tak to už mě mírně nebavilo. Od jedničky která byla ve stylu Kickoboxer si to hraje na Ramba. Střílení, honičky v jungli, pasti, záchrana atd.. libil se mi Matthias Hues opět (jak jinak) v roli záporáka. Na konci ten fight byl taky dobrej. Čistý průměr. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama