Reklama

Reklama

Delitto allo specchio

  • Francie Les Possédées du démon (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Skupina přátel se sešla na tajemném zámku. Anthony svým mimosmyslovvým vnímáním předpoví vraždu a pak uteče pryč. Jedna z dívek je skutečně uškrcena. Až do odhalení vraha se mladí lidé vzájemně podezřívají. (Karlos80)

Recenze (2)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

No abych se přiznal moc mě tento dnes už téměř zapomenutý Euro-horrorový klenot (jakýsi fantasy horor, ve kterém se mísí prvky jak z gotického filmu, tou dobou na samém vrcholu, a hlavně pak už i dost klíčových prvků z budoucího žlutého ranku, který byla na vrcholu až počátkem 70 let), nikdy nevydaný na videu předtím, nevzal a nezaujal. A to i přesto že pro tyto filmy mám slabost. Atmosféra není zrovna dvakrát moc přesvědčivá (přesto že nastavení - děsivé sídlo, které jakoby bylo stvořené pro nějaký okultní experiment, tak zde to moc dobře nefungovalo), napětí tu také moc není, hraní je ochotnické, ani jeden z charakterů mě tu významněji neoslovil (jeden z herců měl vizáž jako liška!), všechno to byla tzv zlatá mládež ve své době (dobře živená poflakující se mladá individua) neříkám ale že ženy ve filmu ale nebyli sexy, film ale i přesto má svůj půvab a kouzlo, a to především díky hereckému obsazení, sličné holky ikdyž nahota zde vzhledem k době vydání filmu ještě neexistuje, tak ten pozdejší typicky italksý sexy styl tady byl už cítit, holky vysoký faktor sexappelu rozhodně měli. Nej scéna; Koketní sexy tanec (svůdná Antonella Lualdi v hlavní roli) za rytmu skvělé hudby (krásná snadno zapamatovatelné scéna), ostatně nádherý jazzovy hudební doprovod, je tady jednoznačně ten nejsilnější prvek z celého filmu. Je to zábava, ale už notně zastaralá, malý nenáročný film, který dnes už patrně vezme a chytí jen málokoho. ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Skupina mladých lidí vyrazí na osamocený hrad, kde si chtějí užít pěkných chvil. Dívky jsou decentně necudné a svůdné, chlapci samozřejmě fešáci. První polovinu filmu zaplňuje maximální bezstarostnost mladých lidí, toužících po zábavě a je lehce nasáklá erotičnem, jakmile je ale jedna z dívek zavražděna, děj se dává do pohybu. Podezřelých je hned několik a více asi nemá cenu prozrazovat, kdo se alespoň trochu zajímá o filmy s kriminální zápletkou, ví, že vše zpravidla nebývá tak, jak se na první pohled jeví. Dokud se ve filmu nic moc nedělo, celkem jsem si užíval jeho odlehčenou atmosféru, po vraždě jsem ale čekal trochu větší husto, než jaké pak skutečně přišlo, takže druhá polovina je pro mne spíše zklamáním. To, že je film černobílý mu určitě prospělo a vyzdvihnout musím parádní hudbu. ()

Reklama

Reklama