Extreme Dinosaurs (TV seriál)
Animovaný / Akční / Krimi / Sci-Fi
USA, 1997, 52x22 min
Animovaný seriál o skupinke dinosaurov žijúcich medzi ľuďmi, ktorí sa snažia zabrániť zlým raptorom, aby nastolili na Zemi globálne otepľovanie a tým nastolili ich vládu nad svetom. (Marys)
JohnnyD
Jeden z top seriálov môjho detstva. Hrali sme pogy, zbierali hokejovké kartičky, hrali hokejbal a pozerali Nezvyčajných dinosaurov! Z dobrých som mal najradšej Bullzeye a zo zlých Spittora.(1.1.2012)
DaliX
Tak poď, tak poď, tak poď a nemaj strach! Veď nezvyčajné dinosaury kráčajú po uliciach! Super animák od ktorého som sa ako malý nedokázal odtrhnúť a samozrejme môj najobľúbenejší bol Tyranosaurus T-Bone. Super:)(21.11.2009)
tibenskym
Zabavná vecička, úvodnú znelku to má parádnu :-)(27.11.2008)
kongamato2
Toto je kult. Ja som vždy fandil záporákom.(30.8.2009)
Googlak
Ako maly som z toho nedokázal spustit oči, ... Fandil som stále Spajkovi, ... len škoda , že to teraz užž dlhšie nedávali , ... Lebo veľmi rád by som si to znova pozrel:-)(8.2.2009)
Marys
Ach, tá nostalgia. S kamošmi sme mali každý toho svojho obľúbeného a hrali sa na dinosaurov ostošesť Moje meno je Spike, triceratops, keby niekto nevedel ;).(15.1.2007)
lokol
som to zral jak divyyyyyyyy(14.1.2008)
evil_ryu
Kedysi som si nastavoval budík aby som to nezmeškal. Pre mňa to bol najepickejší seriál svojej doby. Samozrejme mal som asi 8 rokov.(26.6.2011)
ch33tah
Joo, tak na tomto som jednoznačne fičal ako malý. Fakt, seriál mojho detstva. Som si to ešte aj natáčal na videokazety aby som to mohol pozerávať znova a znova :D(17.10.2011)
Mrtvobog
Jeden z mála podarených animákov. Nezvyčajné dinosaury som mal ozaj rád, hoci často som fandil tým zlým raptorom. Škoda, že to už v telke nefičí (videl som to už totiž strašne dávno).(7.12.2011)