Reklama

Reklama

The Sweet Blood

(seriál)
  • Jižní Korea 달달한 그놈
Jižní Korea, 2021, 2 h 33 min (Minutáž: 10–11 min)

Epizody(15)

Obsahy(1)

Jako dcera člověka a upíra 118letá Yeon Seo oplývá přirozenou krásou a schopnostmi upíra zároveň. Ona však netouží po ničem jiném než žít normální lidský život, a proto se rozhodla splynout s těmi, kteří vypadají nejblíže jejímu věku. V důsledku toho Yeon Seo nyní stojí před jednou z nejtěžších životních výzev: absolvování střední školy. Odolávat svým upířím touhám Yeon Seo dělá, co může, aby ve škole zapadla; úkol, který byl z větší části poměrně snadný. Ale když sladká vůně krve jejího spolužáka Song Meo Roo přitáhne pozornost upírů i vlkodlaků, věci se trochu zkomplikují. (mikki089)

(více)

Recenze (3)

skorpik42 

všechny recenze uživatele

Príjemná, vôbec nie zlá séria, ktorá si pýta druhú radu. Nemám veľmi čo vytknúť, jedine to, že sa u mňa nedostavil pocit, že to chcem vidieť znovu. Ale inak ok. ()

aktakanamor 

všechny recenze uživatele

The Sweet Blood mě mile překvapila. Narazila jsem na ni náhodou a díky krátkým dílům jsem ji zhlédla, oceňuji další zajímavý koncept, jak brát krev z pohledu upíra. Seriálu nemám moc co vytknout až na ten, podle mě, uspěchaný konec. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Seriál byl natočen podle populárního digitálního komiksu (tzv. webtoon) s názvem „The sweet girl“, jehož autor se podepisuje pouze jako S a ilustrátorem je Nal Chi. (mikki089)
  • Každá epizoda seriálu má pouze 10 minut. (mikki089)

Reklama

Reklama