Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eva Samková a Tomáš Kraus se chystají v novém cyklu prožít letní Česko všemi smysly a vydat se daleko za hrany svých lyží a snowboardu, byť na vodě či umělém povrchu. Začínáme na Karlovarsku, v nejzápadnějším kraji ČR a taky pěkně vysoko – v Krušných Horách. Jelikož jsme v horách, které byly zapsány do seznamu UNESCO, kvůli své hornické historii, sestoupíme do znovu zpřístupněného dolu Johannes. Dále Navštívíme trailpark na Klínovci, kde se projedeme na kole a pak nás čeká plavba z Hradu Loket přes Svatošské skály až do Karlových Varů. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkně svižně odsýpající díl, asi tak, jako hlavní dvojice na cestě z Klínovce. Sportovní pojetí pochopitelně nabídne trochu jiné atraktivity, než vcelku nedávno odvysílání pořad s Hámou, takže věřím, že se nebudou navzájem nějak prolínat. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jde tedy o produkt placement a moderní adorování adrenalinových zážitků, ale v našem pandemickém vezení se na pěkně dívá. Jako cyklista oceňuji podívanou na ty trailové a endurové trasy na Klínovci, který znám spíš ze zimního lyžování. Ohři z Lokte jezdím často, ale i když lezu , Svatošské skály neznám. Z podzemí Krušných hor znám jiné štoly. Vyhlídkový let jsme si zaplatili s kamarádkou na letišti u Příbrami, ale ke spojení s akrobacií nedošlo. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama