Reklama

Reklama

Po trailech přes hory

(seriál)
  • Slovensko Po trailoch cez hory
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Jízda na horském kole se stává fenoménem současné doby. Čechy, Morava a Slezsko jsou protkány sítí nádherných cyklotras, trailů a bikeparků, které nabízejí terény pro hobíky i pro profíky. A právě tam vyráží dvojice průvodců, aby v osmidílné sérii představila několik zásadních lokalit určených jak k turistickému, tak adrenalinovému vyžití na horském kole. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

sheen 

všechny recenze uživatele

Až na ten nezbytný product placement Spešlu a tlačenku e-biků se jedná o velmi povedenou sérii, která nás zavede ho krásného prostředí našich lesů. Mohli by udělat nějaké pokračování. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Jojo víc takýhle pořadů, člověk dostane motivaci jezdit a traily jak přírodní či umělé jsou srdcovka..obrovské díky všem, co je vyrábějí a provozují!! ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Pro bikera tělem i duší je tenhle trochu neprávem zapadnutý projekt totálním balzámem na duši a zároveň nepříjemnou provokací, kdy sám nemůžu vyrazit na všechny ty výlety a traily, co jsou zde zobrazené. Teo Kováč je blázen, ale skvěle se na jeho performance dívá a Jirku Hölzela se zase výborně poslouchá. ()

Warhaus 

všechny recenze uživatele

Hölzel má opravdu cit pro detail a tak bych se vůbec nebál mu dávat více prostoru, protože takhle vypadají moderní pořady. Ne jen že to vypadá krásně, ale zároveň je stopáž příjemně krátká, takže intenzita povedených záběrů je silnější a stále vše slouží svému účelu - ukázat krásy českých kopců ze sedla kola. Pro mě nejen daleko informativnější než nějaké cyklotoulky, ale zároveň daleko příjemnější na sledování. Jen tak dál a už teď se těším na druhou sérii nebo na jiný pořad z díly Přes hory ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Diváci pořadu vybírají peníze pro handicapované jezdce, o kterých vznikl také film Kripl Trip. (Zdroj: ČSFD)
  • Jako hosté se v seriálu objeví například olympionici Vavřinec Hradilek, nebo Ondřej Synek. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama