Reklama

Reklama

Zdivočelá příroda

(seriál)
  • USA Nature Gone Wild
? %
USA, 2021, 12x20 min

Obsahy(1)

1. Utíkej, kámo, utíkej!: Dva rybáři hrají přetahovanou s obřím krokodýlem. Otce a syna zaskočí požár lesa. A lovec s lukem obejme medvěd.
2. Losí kopy a sloní salta: Lovce navštíví medvěd, který leze po stromech. Jeden muž se žene přímo do tornáda. A agresivní samec losa zastaví několik sněžných skútrů na jejich trati.
3. Medvěd na provaze: Na vyděšené motoristy se kácí les. Medvěd akrobat předvádí své provazochodecké umění. A přenosná toaleta bude létat.
4. Zažeňte toho srnce!: Na večírek v kosmetickém salonu vpadne srnec. Jedna kobra stopuje. A jedna bažina v Bayou se vysouší.
5. Smeteno: Paraglidistu smete podivná větrná bouře. Lavina zavalí turisty v Himalájích. A jeden emu se zamiluje.
6. Zlá kočička!: Jeden běžec má děsivého společníka – pumu. Jeden slon se dopustí loupeže na dálnici. A jedna chobotnice mizí.
7. Vyděsit medvěda: Jeden muž v sobě najde své vnitřní zvíře, aby vyděsil medvěda. Vodáci utíkají o život před vybuchující sopkou. A šílená prachová bouře přeruší dva milence.
8. Facka od chobotnice: Tuleň najde osminohou zbraň. Pes zachrání tonoucího jelena. A jedno město se rozpadá do moře. (History Channel)

(více)

Reklama

Reklama