Reklama

Reklama

VOD (1)

V první epizodě se Thony stane svědkem nájemné vraždy a následně uklidí místo činu, aby si zajistila přežití. Tehdy začne žít dvojí život: pracuje pro mafii a zároveň se snaží zachránit svého syna. (HBO Max)

Recenze (4)

a0001 odpad!

všechny recenze uživatele

Už len ten scenár je neuveriteľne naivno dementný a punc tomu pridáva samotné prevedenie. Trápny shit 0% ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ona je krásna zahraničná doktorka, živiaca sa kvôli chorému synčekovi ako upratovačka vo Vegas. On je fešácky mafiózo, ktorý každú chvíľu potrebuje z rôznych miest odstránit škvrny od krvi či párty. Keďže sa mu páči a pôsobí schopne, miesto guľky dostane dlohodobú brigádu a pomoc dostať syna konečne na liečbu. Je to skôr seriál pre ženy a ako taká som si pilot až prekvapivo užila, teším sa ďalej. ()

Reklama

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klube se nám z toho telenovela o tom, jak chudá přistěhovalkyně ke štěstí a lásce přišla. Pohádka z mafiánského prostředí, ale kouká se na to docela hezky. Akorát to člověk nemůže brát vážně. Oddechovka na páteční večer. ()

BullittSF 

všechny recenze uživatele

Svižné a jednoduché. Doktorka-uklízečka-matka je sympatická postava, se kterou jde dobře pracovat. Neviděl jsem argentinský originál. Doufám, že se to bude dál držet daleko od žánru telenovely. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama