Reklama

Reklama

Le evase - Storie di sesso e di violenze

  • USA Escape from Women's Prison (více)
všechny plakáty

Recenze (3)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Škoda že do toho nas..li tu politiku. Dost to tím pokazili. Ale co, nejde o nějaké umění, ale o zábavu. A té je tu dost. Trochu i té erotické, ale především když koukáte na tu amatéřinu. To se asi nasmějete nejvíce. V tom domě je to pak dost nuda, ale scénárista to zachránil častým svlékáním, takže se to dá přečkat. Těžko snímek hodnotit. Podruhé fakt ne. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Banda čtyř vězenkyň uprchne kdesi z vězení, poté přepadnou autobus s ženským tenisovým týmem, který pak vězní kdesi v nějaké vile..Poté začíná boj o holý život, prolínají se jednotlivé osudy a epizodky všech vězněných a střežicích..Je to WIP film, v tomto případě okořeněn o prvky terorismu, vidíme tu i policejní vyjednávání s vyjednavačem, nechybí samozřejmě i nějaké to násilí, sex, lesbický sex mezi jednou zadržovanou a teroristkou..Pěkná scéna byla ta, kdy si majitel domu po nějakých výhrůžkách cvrknul do gatí:-) Mno, film je sám o sobě sotva průměrný, vadila mě jeho špatná kvalita i potlačená abscence zvuku ani jednotlivé scény nebyly nic moc..Za zmínku stojí role vůdkyně bandy, smyslné Lilli Carati, ale i role jedné z hlavních členek sportovního týmu, Češky Zory Keslerové, která začínala právě italským filmem, vůbec to byl pro ní jeden z prvních filmů její filmové kariéry. Obě jsou tu vidět, jak jinak než obnažené. ()

Reklama

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Špinavý italský trash. V nevalné technické kvalitě, narychlo natočený, zmateně sestříhaný, ale celkem zábavný mix různých grindhouse exploitation stylů přes WiP po home invasion. Parta radikálních komunistek uprchne z vězení a dává co proto svým rukojmím, které drží v odlehlé vile. Násilí, sexuální scény i samotný děj tu působí chvílemi až komicky, ale to mi nevadilo, díky tomu nezbylo žádné místo pro nudu. Líbily se mi i jednotlivé postavy, mladá Zorka, sedmdesátková sleazy atmosféra a celkový feeling filmu. Do sbírky super. Někdy rád kouknu znova 3,5*. ()

Zajímavosti (1)

  • Debut herečky českého původu žijící střídavě v Itálii a Česku, Zory Ully Keslerové. (M.B)

Reklama

Reklama