Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odseděla si svoje, ale lidi jí minulost neodpustí. Teď chce napravit svoje chyby, a tak se pustí do pátrání po sestře, kterou opustila. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (283)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[90%] V NEMILOSTI, coby další z netflix počinů a mě to sakra chytlo od začátku až do konce! Sandra Bullock se zde jeví dost nepřístupně, chladně; což se dá s ohledem na její situaci pochopit. Postupem času její postava graduje a ve finále se ukáže, že není až tak chladnokrevná jak vypadala a že má srdce na pravém místě, ale víc toho nevykecám. Ta pointa na konci opravdu nemá chybu. Emoce se zde ve filmu postupně vyvíjí a ke konci se pěkně vyvrcholí. Už dlouho se mi u nějakého drama nestalo, aby se u mě dostavilo tolik emocí. Podle mě je to zvládnutý snímek, který asi na maximum nemusí oslovit každého, ale mě to chytlo parádně. Celé je to takové depresivní, vyplněné tíživou hudbou … Navíc mě bavilo spoustu postav i těch vedlejších, třeba V. D´Onorfio, J. Bernthal či V. Davis. Navíc Bullock vypadá na svůj věk pořád skvěle (tipoval bych jí minimálně o 10 let méně). Takže víc k tomu asi nenapíši, ale určitě bych tento počin doporučil, aby tomu diváci dali šanci. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Sebaobetovanie, dôležitosť rodiny, utrpenie, bolesť, nespravodlivosť, predsudky, druhá šanca, nový začiatok. Všetky tieto témy v sebe V nemilosti má, veľmi umne s nimi ženská režisérka pracuje a postupne nám ich servíruje. Po slabšom rozbehu je V nemilosti nakoniec vcelku poctivá a silná dráma, ktorá dokáže zahrať na city, vytlačiť z diváka pomerne silnú emóciu(najmä v závere) a ešte aj prekvapiť nečakaným plot twistom. Sandra Bullock na staré kolená (a po rokoch herectva nenáročných postáv) ukazuje, že je dobrá herečka, a to aj napriek tomu, že sa na nej okrem veku škaredo podpisujú aj prehnané návštevy plastických chirurgií. V tohtoročnom roku s málo vyslovene veľkými filmami a premiérami, určite jeden z tých zaujímavejších a lepších kúskov čo vznikol a hlavne jedna z mála drám, ktorá mňa osobne v záverečnej polhodinke naozaj dokázala vtiahnuť do deja a plne emočne zaangažovať... 75-80% ()

Reklama

kolda1990 

všechny recenze uživatele

Drámo drámovitý jako kráva. Za mě super, přesně tohle miluju. Nudné, pomalé? Nudné určitě ne, pomalé svým způsobem ano, ale mě to vůbec nevadí. Tak když někdo nemá rád drámo, tak ať na to nečumí a koukne se na nějakou trapnou komedii. Sandřička nám nějak stárne, každopádně hraje skvěle a člověk jí to věří. Prostě taková správná deprese jak má být a konec překvapil. Pěkná čtyřka. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Životem zkoušená Sandra Bullock v chladném a odtažitém dramatu, jenž zejména v první polovině funguje jako dobře promazaný stroj. Snímek The Unforgivable režisérky Nory Fingscheidt rovněž těží i z vrstevnatého příběhu či nekompromisního scénáře, který nedává téměř žádné místo zbytečným scénám a míří s jistotou vstříc finále. To zde ale bohužel poněkud zamrzí, jelikož k celkovému vyznění snímku tak nějak nesedí. Avšak až na tento drobný detail se stále jedná o vytříbený filmový zážitek, který byste si určitě neměli nechat ujít. Skvělá práce! (Netflix) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Aká je šanca, že si na tento film niekto za rok spomenie? Nulová. V nemilosti až nepekne vsádza na istotu. Dozviete sa to, že keď vyjdete po 20 rokoch z basy, tak Váš život nebude slniečkový. Dozviete sa, že sa na Vás budú ľudia pozerať skrz prsty. Do toho Vám hodili Sandru Bullock bez makeupu, nejaké tie slzy, nejaké tie plané nádeje, zopár starostlivých ľudí, jednu hodinu dopredu avizovanú komplikáciu, a to je tak nejako všetko. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Ke konci filmu hraje Katherine (Aisling Franciosi) na pianu skladbu „Everything in Its Right Place“ od kapely Radiohead z alba „Kid A“. (kowalski)
  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v najväčšom meste Vancouver. (MikaelSVK)

Související novinky

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama