Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odseděla si svoje, ale lidi jí minulost neodpustí. Teď chce napravit svoje chyby, a tak se pustí do pátrání po sestře, kterou opustila. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

bál sem se dalšího sluzopudiče na sílu a sem rád,že realita je jiná.V nemilosti je civilní drama o tom jak se z vězení propuštěná Sandra Bullock snaží jednak vrátit do normálního života a druhák se snaží najít svojí sestru,kterou díky pobytu ve vězení byla nucena opustit.Bullock je tu uvěřitelná a podává tu jeden z těch lepších výkonů své kariéry,zbytek obsazení je pak spíš zapomenutelné křoví (včetně epizodního Bernthala).Konec ve kterém vygraduje zápletka s pozůstalými zabitého šerfia (za jehož vraždu Bullock seděla) je sice trošku překombinovaný a lehce sráží solidně rozjeté drama,ale na finálním dojmu to až tolik nemění...70% ()

Script 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem myslel, že za ten béčkový závěr filmu dám tři hvězdy, ale musím to o něco zvednout, kvůli začátku a průběhu filmu. Film hezky poukázal, do čeho se dostávají lidi po propuštění z vězení po skončení jejich trestu a není to vůbec pěkný pohled. Spoiler alert: Kdyby to zakončení nebylo takové jaké bylo, tak bych tomu dal možná i plný počet, ale tvůrci se rozhodli udělat z hlavní protagonistky nevinnou osobu a tudíž význam filmu se skoro ztratil. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

O sile príbehu, ktorý dokáže roztopiť zatvrdené srdcia dobromyseľného macka, ale dlho zvažujúceho, lebo profesiou právnika a tiež jeho ženy, čo neznáša klamstvo. O slabosti tých, čo túžia po spravodlivej odplate za príkoria, ktoré im spôsobili posranie života: a to všetko vďaka jednej násilnej smrti. Aspoň tak si to myslia oni - pozostalí. O sociálnej mizérii prekariátu, nech sa nachádza kdekoľvek na svete, aj vo vysnenej Amerike. Nuž a napokon o nešťastnom zakončovaní podobne dobre vystavaných príbehov, len aby ilúzia zachovania rodinného šťastia ostala zachovaná za každú cenu. To posledné zráža inak skvelý film kdesi do hranice medzi priemerom a nadpriemerom. Ale vzhľadom na neakademické (a tým pádom zväčša nudné) prostredie, silné emócie a sondu do neradostného vyrovnávania sa so životom na slobode tých, čo prepadli na dno, si film isté nadhodnotenie zaslúži. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Talent Sandry Bullock se vyplýtval na hloupý příběh. Její dny jsou sečteny. S lepším režisérem by vyzněl pravdivěji. Je to moc melodramatické a nesmyslné. Film je o trvání lásky, kdy lidé jednou všechno zničí. Je zde dost podzápletek, tak by to možná vyniklo jako seriál. Jsou zde zvraty.Puvodni film ze sedmdesarek pusobil pravdiveji se zmenami nalady. Toto je melodramaticky nesmysl. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pokud mě film donutí si pustit zpětně nějaké scény, tak je to skvělé...A tento mě donutil...Nevěřila jsem tomu, že tam bude nějaké "překvapení", ale pořád mi tam něco nedávalo smysl...Něco mi tam nesedělo....Byly tam dvě scény, které mě i dohnaly k slzám a tělo mi ochromilo napětí, co se stane...Už chápu, že byl kolem tohoto snímku takový hype... ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v najväčšom meste Vancouver. (MikaelSVK)
  • Ke konci filmu hraje Katherine (Aisling Franciosi) na pianu skladbu „Everything in Its Right Place“ od kapely Radiohead z alba „Kid A“. (kowalski)

Související novinky

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama