Reklama

Reklama

Epizody(49)

Obsahy(1)

Shang Gu (Dongyu Zhou) je mladá, nezodpovědná bohyně Chaosu, kterou rozmazlili její vychovatel bůh Tian Qi (Xueyi Liu) a přítelkyně bohyně Yue Mi (Qiuyun Luo) a přestože je jí už 10 000 let, její božské schopnosti jsou více než podprůměrné. Nově se její výchovy ujímá bůh Bai Jue (Kevin Xu), který je sice vynikající bojovník, ale přezdívka „Ice Cube“ přesně popisuje jeho schopnost dávat najevo emoce. Ale protože se protiklady přitahují, nejenže se Shang Gu podstatně zlepší ve svých schopnostech, ale také se do svého učitele zamiluje. V 16. epizodě seriálu dochází k překvapivému zvratu a další události se odehrávají o 60 000 let později. Shang Gu se probudí z věčného spánku a vrátí se jako Hou Chi, ale nepamatuje si svůj minulý život ani na svoje bývalé schopnosti. Příběh lásky a nenávisti, věrnosti a zrady, ale pokračuje dál. (Faramir)

(více)

Recenze (3)

Faramir 

všechny recenze uživatele

Krásná pohádka o lásce a nenávisti, jeden z čínských fantasy seriálů s nesporně dobrým koncem - to není spoiler - přece každá pohádka musí mít dobrý konec - dobro musí zvítězit nad zlem a po zimě musí vždy přijít jaro. Na závěr přidávám charakteristiku hlavní hrdinky odpovídající již třem xianxia seriálům, které jsem letos zhlédl: V průběhu seriálu se z naivní, prostořeké dívky (jin) s nevelkými schopnostmi stává po několika přerodech (převtěleních) tragickým osudem a ne zcela naplněnou láskou zkoušená dospělá žena (jang). Tento vývoj je vyjádřen změnou líčení od původně minimalistického k výraznému a změnou barvy oblečení od původně bílé a růžové jin na červenou a černou jang. ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, som unesená. V tomto seriáli sa produkcii podarilo naozaj všetko. Príbeh je pútavý, vôbec nie prvoplánový, riadne zamotaný, aby sa pomaly rozuzľoval a strhol divákovu pozornosť. Mladučký herec Xu Kai sa postupne stáva mojím obľúbencom. Je obdarený krásou, talentom, charizmou a hereckými zručnosťami, takže sa nečudujem jeho popularite v miliardovej konkurencii. Nie len on, ale veľa ďalších postáv si zaslúži pozornosť a uznanie za nezabudnuteľný výkon. Celý svet troch ríš je zvládnutý bezchybne, animácie vyzerajú skutočné, až sa nechce veriť, že sa natáčalo na zelenom plátne. Kostýmy sú úchvatné v každom detaile. Milovníkom čínskej fantasy a wuxie vrelo odporúčam tento seriál. ()

alisek87 

všechny recenze uživatele

Další fantasy drama z čínské produkce vypráví o bohyni Shang Gu, která se obětovala, aby zachránila "god realm", tím ovšem velice zarmoutí boha Bai Jue, který ji velmi miluje. Opět další, co nezklamalo - barevné a výpravné kulisy, bojové umění, epická hudba, která dokresluje příběh. Kdo má rád čínské drama, tak vřele doporučuji. ()

Reklama

Reklama