Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Marlenin lehkomyslný syn Jason utrpí vážnou nehodu, nastane v jejím životě zlom. Jasonova zranění jsou natolik závažná, že mu může pomoci pouze specializovaná švýcarská klinika. Marlene se ho proto rozhodne odvézt z Berlína až do Švýcarska. Přestože má jasně vytyčený plán i cestu, Jason se ji snaží přesvědčit, že život se skládá především z krkolomných objížděk a výluk. Matka a syn bojují o vzájemnou náklonnost i vlastní prostor, což nakonec zmaří jejich očekávání a vyvolá staré konflikty. Marlene jen těžko potlačuje obavy o syna, který se zdánlivě nebojí ničeho. Jejich odlišnost nemůže být větší a s každým dalším kilometrem mezi nimi stále více doutná nevyřešený problém. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

nevím co tak bylo ale tohle co promítali nebyl Můj syn s McAvoyem který anoncovali.Tenhle německý nebyl vůbec špatný a měl by být použit i jako osvěta.Když teda vidíme jak mladí hazardují se zdravím a životem.Konec byl happy= Jasonovi se rozsvítilo v lebce a konečně zaregistroval matku.A Pár havraních copánků nakonec byla jen třešnička na dortu ()

Danikaa 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý úsek života matky a syna. Zdá sa, že o sebe toho navzájom veľa nevedeli. Ako plynie ich cesta do Švajčiarska, pomaly ale isto spoznávajú jeden druhého a Jason vidí matku úplne inými očami. Uvedomuje si jej lásku, aj to čoho sa kvôli nemu vzdala. A hoci jedna spoločná cesta nemôže úplne zmeniť život dvoch ľudí, tejto sa podarilo vybudovať aspoň dôveru medzi nimi. Anke Engelken v úlohe matky mi bola veľmi sympatická. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama