Reklama

Reklama

HIStory4: Close to You

(seriál)
  • Tchaj-wan HIStory4-近距離愛上你
všechny plakáty
Tchaj-wan, 2021, 20x24 min

Recenze (3)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Taiwanská BL produkcia sa mi veľmi páči a tento seriál nie je výnimkou. Príjemný príbeh troch priateľov a ich lások. Vtipný a zaujímavý. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

odpustit týpkovi, co tě znásilnil, je to nejhorší, co můžeš udělat. a chodit s psychopatem. a s narcistou, který má abandonment issues. a taky daddy issues. ježiši, fu yong jie je chodící red flag! nemohla jsem se dívat na jeho "love story" s ye xing si. cítila jsem se hodně nepříjemně. doslova jsem sebou cukla, když byli spolu na střeše. myslela jsem, že ho zabije. please put him in jail immediately. na druhou stranu xiao li cheng a teng teng byli opravdu roztomilí. xiao li chenga bych chtěla mít za přítele. je dokonalý ve všech směrech; je vtipný, ambiciózní, talentovaný, sexy (jakože extrémně sexy, řekla bych) a chodící green flag. on a teng teng jsou příkladem toho, jak by měl vypadat zdravý pár. znásilnění není cool. 😃👍🏻 (nemůžu uvěřit, že to říkám v roce 2023.) líbilo se mi cameo herců z history 3: make our days count. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Výborně zahrané a Li Cheng (Charles Tu) mě úplně herecky dostal (heterácky roztomile snaživý), příjemným zjevem mě okouzlil i sladký Xing Si. Ne ne ne, já neopisuji hodnocení od Extasy, jen máme pobobně stejně vnímající nitro a u mnohých projektů se zcela shodneme. Samotný příběh beru s nadhledem jen jako prostředek k dosažení cíle a nehodlám tady jančit nad tím, že to mělo být tak či onak a moralizovat. Dojalo mě prolnutí se seriálem HIStory3: Make Our Days Count a párem Bo Xiang a Zhi Gang. Kostymérky se rovněž vyřádily a některé modely byly zcela "in", jiné, především na Tengovi, chtěly zakrýt jeho vyzáblou postavu (o tři čísla větší velikosti různých "pytlů", ne vždy, někdy byl oblečen suprově). Celkové pojetí naprosto moderní z třetího tisíciletí, vkusné, uvěřitelné a husinu nahánějící "intimní scény" (Thajci by se mohli v mnohém se svou velkovýrobnou BL učit). Taiwan, to je naprostá kvalita v BL seriálech a tato série obzvlášť, příjemně silný zážitek !! pod čarou: -jakoby nám tvůrci chtěli vynahradit ne zrovna podařený závěr předchozí série HIStory3: Make Our Days Count - čtyři svěží mladí muži ve skutečnosti všichni okolo pětadvaceti, a přitom čtyři postavy tak výborně originální: heterácky vypadající sportovec vždy plný energie, mírně zakřiknutý slaďoučce vypadající gay čekající na svou lásku, postavička štíhlého mladíka, kdy tvůrci striktně dodržují jeho "mangovský" styl, zamilovaný nevlastní brácha mírně zakomplexovaný - Bo Xiang z History3 obdivovaný v závěru tohoto seriálu jako "mazák" v osmiletém vztahu se svým miláčkem Zhi Gangem, přitom ve skutečnosti mu bylo 21 let a svou roli v History3 hrál v osmnácti letech (více se mi líbil ostříhaný téměř dohola) - Taiwan zcela na špici v Asii v toleranci vůči mužům a ženám co mají rádi stejné pohlaví a ukazuje pevninské Číně protiklad jejím zarudlým komunistickým nařízením - závěr seriálu nebyla pohádka, ale současná taiwanská skutečnost, kterou využívají k sňatku i gay páry mužů a žen z jiných asijských zemí - citlivým dušičkám vyhrknou u některých vybraných scén skoro až slzy do očí ... 9101010 ()

Reklama

Reklama