Reklama

Reklama

Zní to jako láska

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V práci se jí konečně začíná dařit, jenže do Madridu zrovna dorazí její bývalý přítel, který jí kdysi zlomil srdce. Tak tohle Maca bez kamarádek fakt nezvládne. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Fumos Canciones“, napriek možným snahám, je len priemernejším doplnkom v žánru comedy-based romantických filmov. Čerpá z mnohých zdrojov (napr. manželka po spoločnom sexu v trojici sa „preorientuje“ na ženy) a preto prakticky ničím nedokáže prekvapiť (ani spôsobom narácii). Problémom je aj tá dĺžka, film v danej forme sa zbytočne približuje tým cca 120 minútam. S trochu kratším stopárom a trefnejšími scénami/dialógmi aj ten výsledok by bol údernejší. P.S.1.: Z každého príbehu troch žien, ktoré sú veľmi dobré kamarátky, by sa dali natočiť aj samostatné filmy. P.S.2.: Bol by som zvedavý, že aké veľké sú rozdiely medzi filmom a knihou (ktorá slúžila ako základ pre film). Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

U těchhle filmů je důležité moct si oblíbit postavy, sympatizovat s nimi, soucítit, chápat je a fandit jim. Máme tři hlavní postavy - Maca, Asigay, Divná. Nejzajímavější byla určitě Asigay, protože jako jediná z nich byla postavena před situaci, která se musí vyřešit velkou životní změnou a přijetí sama sebe a ne se jen zbavit svých dětinských dilemat. Musela si projít vývojem. Zároveň ale byla nejvíc upozaděná, což je škoda. Maca je přesně ten typ postavy, u které se děsím, co zase provede a zpacká a nesouhlasila jsem v podstatě se vším co udělala, navíc při tom nebyla ani zábavná, ani milá, jen otravná a trapná. Stačilo prostě jen jít dál, nemusela přehodnotit svou budoucnost, nemusela měnit svou osobnost. A slečna Divná? Ta byla prostě jen divná. Mrtvý jsou mrtvý, pokud to nechápe, stačí psychiatr. Rozhodně až příliš dlouhé, tak dvacet minutek by na celý film klidně stačilo. Mužské postavy nezajímavé. Nejlepší je na filmu rozhodně sexy španělština, kterou poslouchám moc ráda a Algo Está Cambiando od Bomba Estéreo. ()

Reklama

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Y se suponía que esto era como ¿qué carajo? Mierda. A toto ma byt jako co, do řiti? Femynystycke hovno okořeněne LGBT trendem z nalepku romantyckeho filma. Ha ha, takova parodija šmrcnuta asyk těma pohovněnyma odstinama šedi, na keru se bude divat asyk jen  zhrzene babske osazenstvo z kapeznikem v ruce a z třeti bradu v mise šlehačky. Nevybuřeni syncy se zase uklidni taky z kapeznikem u těch par sexy scen, ale inak: “Maco, musíš to natočit. Dělej. Rozcucháme mi trochu vlasy. Chci, aby to bylo šokující…. hastag VsichnijsmePipa!”Zdař buch! ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Strašně klišovité. Zbytečně dlouhé. Nedokázala jsem sympatizovat s postavami. Obvyklé. Bohužel! Měla jsem pocit, že film chce sdělit něco hlubokého, ale vlastně jen klouže po povrchu. Ženský film, který nechce být o mužích a je především o mužích. Závěrečná myšlenka se mi líbila, ale úplně poslední dovětěk ji zazdil. Měla zůstat sama! Jinak hezký Madrid, výprava a hlavní hrdinka. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Dobře, nevadilo by mi, že je film povrchní, kdyby byl aspoň hezký na oko, klidně s jednoduchým příběhem, ale s aspoň trochu vypracovanými charaktery postav. Klidně bych se u něj hezky zasnila a pobavila, aniž bych řešila, jak moc je to celý uvěřitelný. Jenže problém je, že tady nefunguje ani tahle část. Přišlo mi, že kamera holky zabírala až zbytečně nelichotivě. A tím nemyslím, že by jim byl vidět špek na břiše (kéž by tam byl), ale třeba přehnané množství pudru v obličeji. A to je velká chyba maskérů, osvětlovače i režie. Do toho tam člověk cítí přehnanou snahu být stylový, nějaké náznaky feminismu, které ale nikdo neuměl zformulovat, a tak je to celé vlastně úplně o ničem. Moc nechápu, proč měl někdo touhu takhle plochý příběh zfilmovat. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Madridu (Španělsko) a Lisabonu (Portugalsko). (SONY_)

Reklama

Reklama