Reklama

Reklama

Zpátky v gangu

(seriál)
  • Francie Braqueurs (více)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Šikovný zloděj Mehdi se zkušenými parťáky se snaží chránit rodinu před mocným drogovým bossem a nechá se přitom zatáhnout do brutální a smrtící války o území. (Netflix)

Recenze uživatele bearmeedek k tomuto seriálu (2)

Zpátky v gangu (2021) 

Překvapivě dobré. Příjemná délka a stopáž. První díl otevře několik zločineckých linek, které se brzy protnou. Všichni uzavírají dohody, nikdo je neplní, jediným řešením je sebrat a zabít. Nebudu vychvalovat množství vystřílené munice, ale plusem je určitě to, že seriál má spoustu míst, kde je napětí. A to i přes různé snahy není zrovna dneska trend. Zajímavé je, podle tohoto filmu v Bruselu žijí jen samí přičmoudlí darebáci. Proto se tak snaží je přerozdělovat ... ()

Série 2 (2023) (S02) 

Opět akční kvalita s francouzskými otěžemi. Tentokrát se do děje navíc přimíchali narcos z Kolumbie. A je vidět i to, že doba trochu poskočila. Černé děvče dostalo oproti první série hodně prostoru (až moc) a navíc se miluje (lesbí) s bílým děvčetem. A na to už musí být i nějaká příručka. Jinak jsou obě série natočeny stylem, že divák fandí gangu zlodějů, který zabíjí ty "pravé" darebáky a občas musí náhodou zabít i pár policistů. ()

Reklama

Reklama