Reklama

Reklama

Kde se skrývá vražda

(seriál)
  • USA Where Murder Lies
USA, 2021, 8x42 min

Obsahy(1)

1. Zmizení: Když se ztratí matka tří dětí, pátrají po ní v městečku Renovo všude, kde se dá. Dva podezřelé dopisy s žádostí o výkupné by mohly policii přivést na stopu podezřelého.
2. Odhalená tajemství: Devatenáctiletá Francine objeví své rodiče zavražděné v jejich domě. Když detektivové pátrají hlouběji v této zdánlivě dokonalé rodině, odhalí skandální tajemství.
3. Dívka ve skříňce: Když je Lori Ruffová nalezena mrtvá, její rodina a přátelé jsou v šoku. A co hůř, vyšetřování odhalí, že jim o své identitě léta lhala.
4. Zpochybněné dědictví: Když se v roce 2015 ztratí mladý muž, jeden z dědiců rodinného ranče v Coloradu, vyšetřování odhalí lži, chamtivost a podvody.
5. Překážka náklonnosti: Když je v Severní Karolíně nalezena ubodána vdaná studentka, detektivové zjistí, že žila dvojí život. Jde o příběh plný žárlivosti, vzteku a neopětované lásky.
6. Kamenné srdce: Manželé si užívají idylický život na kalifornském venkově, dokud ho nerozvrátí hrůzná vražda. Vyšetřovatelé rozplétají stopu podvodu a nájemných vrahů.
7. Neskrývat pravdu: Když se nastávající matka Jenny Webbová nevrací domů, mají její blízcí strach. Později téže noci se jejich obavy potvrdí, když je nalezena mrtvá. (TV ID Xtra)

(více)

Recenze (1)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skutočný názov "Keď vražda klame" odhaľuje o podstate krimi doku série oveľa viac než nezvládnutý preklad. Každý prípad má však svoje tajomstvo a prekvapenia a to je lákavé, aj keď ide o formát jasne čitateľný, rukopis nezameniteľný s podobnými dokumentami ID. Niektoré prípady, ako ten z druhého dielu o Markovi and Dolores Steppových, dávajú zaujímavé poučenia, napríklad, že nie je príliš vhodné, keď sa fotia rodičia nahí so svojou pubertálnou dcérou, ktorá je tiež bez oblečenia a v stojke na hlave. Môže vám to tak trochu pošramotiť povesť. A že keď doma zavediete kultúru voľne sa hompáľajúceho bimbasa a lietajúcich bobrov, nemusí to byť každému po vôli a nemusí to dopadnúť dobre. Na to pozor. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama