Reklama

Reklama

Lovci ztracených relikvií

(seriál)
  • Velká Británie Lost Relic Hunters
? %
Dokumentární / Reality-TV
Velká Británie, 2021, 5x45 min

Obsahy(1)

1. První křižák: Carl a Hamilton zkoumají křižácký meč a přilbu staré více než 900 let. Poté se vydají do italského města na vodě a dozvědí se více o tom, jak a proč Benátky přijaly svatého Marka za svého patrona.
2. Keltské zlato: Tentokrát Carl a Hamilton zkoumají mimořádnou sbírku keltského zlata z Pyrenejského poloostrova, která pochází z doby před tisíci lety. Mezi artefakty je zlatá mísa v hodnotě přesahující 1 milion liber a kamenný oltář boha Endovelika.
3. Templářský kalich: Carl a Hamilton se vracejí na důvěrně známé území s úžasným bílým mramorovým kalichem z Hamiltonova templářského pokladu, z něhož pocházely relikvie, které zkoumali v první sérii.
4. Poutníci bojovníci: V Hamiltonově vlastnictví je dřevěná truhla napěchovaná relikviemi ze středověkých křesťanských poutí. Patří mezi ně škeblové přívěsky ze španělské cesty Camino De Santiago a jeruzalémské kříže ze Svaté země.
5. Nacistické relikvie: Hamilton shromáždil mimořádnou a občas znepokojivou sbírku nacistických pamětihodností. Patří sem sbírka nacistických odznaků, které byly prodávány za účelem získání peněz pro německé chudé, a muniční bedna plná stříbrných prutů. (History Channel)

(více)

Galerie (27)

Reklama

Reklama