Reklama

Reklama

Sekretářka mého otce

  • Itálie La segretaria privata di mio padre (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Záletný podnikatel chce uklidnit žárlivou manželku, a tak zaměstnává jenom neatraktivní sekretářky. Nová asistentka ho ale zaujme. A jeho syna taky. (Netflix)

Recenze (6)

Flego 

všechny recenze uživatele

Absolútne nenáročná komédia, akých sa v danej dobe točilo priehrštím. Postupy sú osvedčené, humor akurát, keď príde k zádrhelu, použije sa scenáristická barlička. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Česky: "Sekretářka mého otce" (Netflix). Vcelku příjemná, místy ztřeštěná komedie s prvky frašky vypráví o tom, jak to také může dopadnout, když si bohatý průmyslník navzdory dosavadní praxi sjedná velmi pohlednou sekretářku. Ve filmu je nadhozeno několik poměrně nosných dějových motivů, které ovšem nejsou patřičně rozpracovány a dotaženy. Jinak ovšem nabízí spoustu groteskních situací a vydařených hlášek ("fašistické bábě" jsem se vydržel smát několik minut). Z herců je nejznámější zřejmě Cannavale v roli sluhy Giuseppeho, ostatní herce jsme mohli dosud poznat jen sporadicky. Např. titulní "otec" R.Montagnani je jedním z Mých přátel (II+III). Tři a půl hvězdy, v tomto případě ale zaokrouhlím dolů. ()

Reklama

Reklama