Reklama

Reklama

S Paikem za barem

(pořad)
  • Jižní Korea Paik's Spirit
všechny plakáty
Talk-show
Jižní Korea, 2021

Účinkují:

Ji-min Han, Loco, Joon-gi Lee

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězda gastronomie Paik Jong-won si u drinku a pečlivě vybraného jídla vypráví se slavnými hosty o životě, vaření i alkoholu. (Netflix)

Recenze (3)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Já ani nemám slov. To je jako být zase znovu v Koreji. A poslouchat u toho hromadu zajímavých faktů o jídle, alkoholu, jeho původu a zvyklostech s ním spojených. Užívat si tu nejjedinečnější atmosféru korejských restaurací, rozumné hosty a příjemné rozhovory, které se se zvyšující hladinkou stávají čím dál uvolněnějšími. Čert to vem, že je šéfkuchař Baek občas trochu chytrolín, jinak je s ním sranda. Tohle je pro mě fakt úžasný odpočinek. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Nebýt ich formy a sebepropagace moderátora, asi bych šla do plných. Z pořadu je cítit láska ke své zemi a jejím tradicím. Je v něm spousta informací i poetiky. Někteří hosté mě bavili víc, někteří míň, ale to je přirozené. Nicméně ke konci mě kuchař Baek docela štval, takže jednou asi stačilo. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Rozporuplné pocity z 백스피릿 mám;, že takový guru, jakým na jídlo 백 je, bude chvílemi i vařit z vody a přesvědčovat o své pravdě, přitom ji nemá. To mě zklamalo, např. to, co říkal o pivě, jsou prostě dost velké nepřesnosti a bláboly. 백 jen dokazuje, že nemůže rozumět všemu. Cekově je to komerční záležitost, která sází na luxusní vizuální podání a zajímavé povídání s hosty, fakticky ale dost ujíždí v některých momentech, jakmile to nepodléhá typicky korejské kultuře, tak už střílí vedle a vymýšlí si, ale toho si neerudovaní všimnout nemohou. Možná ty faktické chyby nejsou problém samotného 백, ale produkce, i když kolikrát působí dost samolibě, takže to může být kombinace obojího. Někde jinde je prostě - Pork Belly Rhapsody. ()

Reklama

Reklama