Reklama

Reklama

Hon na vrahy

(seriál)
  • USA Catching Killers
USA, (2021–2023), 7 h 54 min (Minutáž: 32–46 min)

Režie:

Simon Dekker

Scénář:

Simon Dekker

Hrají:

JJ Holoubek (vypravěč), Dan Rather (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Seriál o skutečných zločinech, ve kterém vyšetřovatelé případů nechvalně známých sériových vrahů odhalují děsivé detaily svojí náročné práce. (Netflix)

Recenze uživatele Scarecrow7 k tomuto seriálu (4)

Konečná: Železniční vrah (2023) (S03E01) 

Ángel Maturino Reséndiz nebo the Railroad killer, zajímavá volba, jelikož se o něm moc nemluví. Tudíž příběh je tak zajímavější, než třeba u BTK nebo u Aileen Wuornous, o kterých ví každý vše. Start 3. série zatím dobrý, jsem zvědav i na zbývající díly. ()

Newyorský Zodiac (2023) (S03E02) 

Slyšel jsem, viděl jsem mnoho true crime, ale Heriberto Seda mi teda unikl. Díky tomu jsem aspoň zjistil, že když nic o případu nevím, tak si ho dokážu užít i mnohem více. Ještě pak v moment, kdy se jedná o případ spojený se znameními. New York Zodiac tak oproti svému protějšku ze San Francisca dostál svého jména. ()

Stíhaný: Útočník z olympiády (2023) (S03E03) 

Za mne bohužel nedostatečně zajímavý případ, který by mě dokázal udržet nalepeného u obrazovky. Škoda. ()

Vycvičení zabijáci (2023) (S03E04) 

A zde máme oproti předchozímu dílu naprostý opak. D.C. sniper attacks je dle mého osobního názoru jeden z nejzajímavějších případů, který se kdy stal. Za mne to je nejlepší díl ze všech tří sérií, avšak má jednu velkou chybu. Je to neskutečně krátké a osekané. Dle mého názoru si to zaslouží pomalu vlastní Netflix seriál, kde se to bude dořešit, protože co se stalo 22 dní. Nemluvě pak o dalších "předběžných střelbách", které provedli během předešlých 9 měsíců předtím, než začali používat Bushmaster XM-15. To z nějakého důvodu zde ani nezaznělo. Tak snad někdy v budoucnu se dočkáme něčeho plnohodnotnějšího. ()

Reklama

Reklama