Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Husákovy děti, mají za povinnost hodnotit 5*! Ne, dělám si prdel, ale je fakt, že se na to rád podívám znova. Tom a Jerry a strejda Skrblík byli ještě daleko. Bylo to sděláno v SSSR, ale sem přesvědčen, že s tím Kačerem a spol. se mohli směle rovnat. A ani animovaná tvorba v tehdejším Československu se neměla za co stydět. Vznikla spousta hezkej pohádek a večerníčků. Jo a bacha největší Borec sem byl já, protože mi Ježíšek (né Santa Claus) nadělil digitální hru Nu pogodi! Kde vlk chytal do košíčku vajíčka co snášely slepice. Myslím, že můj osobák byl něco málo přes 500 vajíček. ()

Angelino 

všechny recenze uživatele

Toma som vždy trochu ľutoval, lebo nikdy Jerrymu nič zlé v podstate neurobil. Zato Vlk je zlý až od kosi. A nie len na zajka, ale aj na všetkých okolo. Takže omnoho hlbší morálny základ a samozrejme určitá kultovosť má dávajú plnú. A ak sretnete kohokoľvek vo Vašom veku z "východného bloku" všetci ju poznajú... ()

Reklama

suicide 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, tak mi seriál vždycky připomínal do určité míry kojota Williho a ptáka uličníka. Jenomže byl trochu méně "hezčí" ve smylu animátorské grafiky. Zajímavé je., že jsem ho stejně miloval. A vždycky jsem fandil tomu vlkovi, který byl prostě záporák, měl vykouřené plíce a byl to strašný smolař. Jak se ale mohlo pořád dařit tomu zatracenýmu zajíci unikat??? ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Znalci ví, že sovětský animovaný film nepředstavuje jenom Kotěnočkin, ale že už od 50. let vznikaly vynikající sovětské kreslené filmy. Nicméně, Kotěnočkin přišel s groteskou připomínající americkou školu a průměrný divák si kreslený film ze Sovětského svazu ztotožní právě s Kotěnočkinem. Je to hravé, místy i poetické a typicky ruské - viz scéna, kde vlk skončí v kurníku a zazní sbor ruských vokalistek a člověk si místo kohouta a slepic představí scénu z Mrazíka, ruské kroje a rubašky. Celkový dojem: 95 %. Kdykoliv se tohle objeví na televizní obrazovce, vrátím se na chviličku do dětství... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch mých TOP 10 Večerníčkových seriálů. Kotěnočkin+Rusakov= 100% kult, nejen pro děti ale téměř pro všechny generace! Jedinečné, neopakovatelné, záživné, legrační, nezapomenutelné, s přehledem strčící všechny ty dnešní hemerické hovadiny pro slabomyslné do kapsy ! Navíc podtrženo opravdu skvělou-legendární hudbou..Známé pápápá, papapapá páá nemělo na konci, nebo na začátku chybu.. Pochopitelně jsem vždy fandil zákeřnějšímu vykořisťovateli vlkovi, bohužel neúspěšně.. Jak já jsem vždy toho vychytralého králíka s veselým kukučem proklínal..bože..to snad nebylo ani možné? Nejlepší díly: Tak zajisté ten v tělocvičně poté ten na hřišti s hrochem ten také nebyl vůbec špatný alespoň co se týkalo toho neustálého boření figurek, a také ten na splašeném válci ty byli opravdu "The Best Of" ostatně vlastně jako celý tento moderní post-sovětský seriál stále bavící celé ty dlouhé generace mládežníků a mládežnic.. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • V epizodě zazní melodie známé písničky „Lambada“ od Kaoma. (SONY_)
  • V seriáli sa objavilo asi štyridsať kvalitných melódií domácich, ale aj zahraničných hudobníkov, ktorí sa nedožadovali autorských práv, naopak, považovali to za česť byť uvedení v seriáli. (Raccoon.city)
  • Existuje několik epizod uvedených mimo řadu seriálu. Jako speciální edice jsou to dvouminutový díl s usmiřující vánoční tematikou z roku 2017 s názvem „Поймай звезду“, tedy „Chyť hvězdu“, nebo satirický příběh kritizující kvalitu výroby skleněného nádobí uvedený v rámci komediální série Fitil nazvaný „Руками не трогать“ („Nedotýkati se rukama“). Dále pak reklamní krátký film na filmovou kameru. (sator)

Reklama

Reklama