Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keď som bol malý, školoupovinný chalanisko, tak som tento ruský animovaný seriál doslova žral. V tej dobe bol pre mňa zdrojom nesmiernej zábavy. Je pravda, že to bolo v rokoch, kedy sa na obrazovky komunistami ovládanej štátnej televízie nedostalo takmer nič zo západnej produkcie. Takže som nemal ani tušenia o tom kto je to Walt Disney, bratia Fliescherovci alebo páni William Hanna a Joseph Barbera. Nevedel som, že existujú nejaký Tom a Jerry. Takže tieto ich sovietske kópie boli vtedy mojimi favoritmi. Pri dnešnej pestrej konkurencii, ktorú ponúkajú rôzne komerčné televízie, by už len ťažko tak dobre obstáli. No dovolím si byť v tomto prípade nostaligický a vychytralému zajčikovi a hlúpemu volkovi dávam štyri červené hviezdy. **** ()

francis 

všechny recenze uživatele

Právě jsem koukal na prvních pět dílůl a je to opravdu paráda, žádná nostalgie není k hodnocení třeba. Je pravda, že i po tolika letech (byli jsme právě na těchhle dílech kdysi se základkou v kině!) jsem si všechny ty srandy pamatoval (jo, asi jsem to viděl i někdy potom, ale z toho kina si to fakt pamatuju). Nemá to vůbec slabý chvíle. A řek bych, že zajícovi nemoh nikdy nikdo fandit (maximálně nějaký pětiletý bejby), protože vlk je opravdickej mistr. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Nápadité, vtipné, jen mi často bylo a je líto vlka, že on je tou hlavní postavou a on musí za to i trpět, zatímco zajíc mu vždy nějak vyklouzne z pazourů a je mnohem pasivnější. Pokud by vlkovi ale zajíc nevyklouzl z jeho lstí, tak by pak už neměl vlk kořist, ztratil by tu hlavní motivaci polapit zajíce. Jeden bez druhého by žít nemohli, to je jasnačka. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Spolu s Mrazikem jednoznacne nejklasikovatejsi sovetsky import. Pribehy vlka s neodmyslitelnym cigarkem v koutku a maleho zajicka, ktery mu stale zdarile unika + dalsi skvele postavicky jako lev, ktereho mam vsugerovaneho, jak se nastvane souka z auticka na autodromu, nosorozce atd. Tenhle animac mam hluboko v srdci a Kotenockinovi musim vzdat hold za krasne prozite chvilky sveho detstvi. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Přesně tak klasika, která vychovala a vychovává další a další generece dětí, které jsou svědky nelítostného, ale předem jasného souboje zajíce a tupého vlka. Precizní detalní kresby z toho dělaj to co z toho během let vzniklo. Perfektní hudba a místama drsnej humor. Neni to prostě nic na co se časem zapomene. "ty zajíci...víš co chci řict ne? " ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Existuje několik epizod uvedených mimo řadu seriálu. Jako speciální edice jsou to dvouminutový díl s usmiřující vánoční tematikou z roku 2017 s názvem „Поймай звезду“, tedy „Chyť hvězdu“, nebo satirický příběh kritizující kvalitu výroby skleněného nádobí uvedený v rámci komediální série Fitil nazvaný „Руками не трогать“ („Nedotýkati se rukama“). Dále pak reklamní krátký film na filmovou kameru. (sator)
  • Skladba, která hraje na úplném začátku epizody, je „Vjezd gladiátorů“ od českého skladatele Julia Fučíka. (hrnpol)
  • V souvislosti s 50. výročím uvedení seriálu proběhla v ČR série výstav děl animátora Sverozara Rusakova (ve spolupráci se správkyní jeho díla, dcerou Irinou). První proběhla v Galerii PRE v Praze od 8. ledna do 22. února 2019, poté byla výstava převezena do Galerie Sladovna v Žatci, kde proběhla od 6. března do 14. dubna 2019. (Frontie)

Reklama

Reklama