Reklama

Reklama

Ahoj, světe!

(seriál)
Animovaný / Rodinný
Francie, 2014, 10x9 min

Obsahy(1)

Svět přírody je stejně nekonečný jako lidská fantazie. Zvířátka i prostředí, v němž žijí, si od dětství rádi představujeme, kreslíme, modelujeme. A právě z toho vychází jedinečný francouzský animovaný seriál Ahoj, světe! Poznáme v něm mláďata různých živočišných druhů, která se právě vyklubala z vajíček nebo se narodila. Proč jsou na světě? Kdo je naučí, čím se živit, jak mají žít? Kdy mají opustit bezpečí rodného hnízda či pelíšku? A jaký ten svět, do nějž přišli, vlastně je? Tolik otázek! A tolik krásných obrázků! (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

geklon 

všechny recenze uživatele

Nádhera. Tak si říkam jak asi znělo kreativní zadání. "potřebujeme obsah ve stylu Il était une fois... la vie dostat k dětem a jejich rodičům, tak aby u toho tajili dech jako u bijáků Karla Zemana. Tohle se povedlo. ()

Phex 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšený! Nádherný barevný svět vytvořený originální animační technikou. Prostředí v němž se odehrávají jednotlivé díly i chování zvířat v nich představené jsou přesné a opravdu velmi poučné. Zvířata své počínání komentují a zatáhnou vás tak ještě více do děje. Medailonek živočicha, který nám prozdradí své jméno vždy až na konci, je doplněn i mapou jeho rozšíření. Délka ideální. ()

Reklama

luczi 

všechny recenze uživatele

Originální animace, ale především velmi kvalitně edukativní. Seriál ideální pro malé školáky, který si ale užívám i já :) ()

Galerie (71)

Reklama

Reklama