Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

Drom 

všechny recenze uživatele

Především ve starších scénkách neuvěřitelný gejzír nápadů, mnohdy s opravdu nečekaným rozuzlením. Opepřit? Tihle dva, tedy Gareth Hale a Norman Pace, předvádí neuvěřitelné spektrum parodií na lidské charaktery i skutečné osoby, od pobudů po popové hvězdy, od show po vyprávění příběhů že života "normálních" lidí. Jsi nervózní? Fantazie tvůrců je někdy nádherně svobodná a ztvárnění reality je opravdu "volné". A my o tom známe písničku! Asi nejlépe by se to dalo charakterizovat jako videovtipy, bez obrazu nevypravovatelné. To čumíš na mě? Ne každému asi tenhle druh a způsob humoru vyhovuje, ale mě zaručeně pobaví... A nezapomeňte: Dělo stříĺí vždycky v jednu hodinu! ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Scénka jak dva idioti stojí u sporáku a sledujou jak z hrnce vyskakuje popcorn mě naprosto sejmula a já se svíjel smíchem. Neuvěřitelný maras:)) Nebo vyslýchání bonzáka a jeho mučení pomocí pojídaní filé s hranolkama je taky neuvěřitelné. A dva stále se hýbající hip hop týpci v podání Hale and Pace mě taky dostali, je to mazec, po Pythonech a Velkovlaku největší nářez co sem kdy viděl. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejvtipnějších věcí na kterou se dá napříč prakticky vším narazit. S těmahle pitomce bych si možná někdy rád drc do piva. Pro oba Oscara a pro ty co to nahrávají na youtube Nobelovku. (Pro autora komentáře Pulitzera) "Říká se, že kýchnutí má blízko k orgasmu, to mohu potvrdit. Obojí dělám do kapesníku." ()

burg 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, některé scény byly regulérně bravurní (Bitka v hospodě, nebo Jak velký jsou ty rámečky 6x4?), ale u jiných jsem nevěřil vlastním uším i očím. Ostrovní humor mám opravdu rád, mnohem radši než jakákoliv komedie z USA, ale tohle mi přišlo jako naprostá kravina srovnatelná s naším TELE TELE.. Nebo jsem se ocitl při sledování v jiném rozměru? Víc jak 3* z toho nevypotím a to i se zavřenýma očima ()

boni 

všechny recenze uživatele

Bezesporu skvělý počin, který ani s přibývajícími roky neztrácí nic ze svého lesku. Velké množství tradičně britského humoru a opravdu výjimečně sehraná ústřední dvojice. To vše dělá z Hale and Pace za všech okolností vytříbenou zábavu. Na pět hvězd to ale rozhodně není, a to ze zcela prozaického důvodu, kterým je kolísavá kvalita epizod a jednotlivých výstupů. Každopádně to nic nemění na faktu, že mnoho scének se stalo opravdu kultovními, já mám asi takových pět, které jsem jeden čas omílal pořád dokola, a které patří vůbec k tomu nejvtipnějšímu, co jsem kdy viděl. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama