Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semirovi se podaří překazit komplikovaný plán na převzetí Hemmerových závodů velkou akciovou společností a zachránit tak zaměstnancům jejich práci. Obě strany totiž uzavřely tajnou dohodu. Po převzetí mají v úmyslu závody zavřít a vydělat miliony na převedení výroby do zahraničí. (TV Nova)

Recenze (5)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rytiarovi zateká byt a tak náš nekebabár ide s tlustoprdom do akcie. Príbehovo opäť slabšie ale príjemne prekvapil zvrat i jedna smrť a v závere opäť nemáme honičku ale podarený 1 by 1 súboj. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto ničím nezajímavej díl. Snad jenom tím jak ve 12 sérii hledali v každým druhým díle výmluvu proč jeden nebo druhej není na place. Hold tahle partnerská souhra se nevydařila.45% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|75%| (EXODUS – 10.epizoda 12.série) No, určitý pokles jsem zaznamenal. Rozhodně to není špatná epizoda, ale není to úplná pecka jako většina epizod s Chrisem. Navíc zde Chris chyběl (nepočítaje na začátku kdy se jen na minutu objevil, aby se vysvětlilo, že mu u něj doma teče voda, proto nemůže být ve službě). Takže tu byl Semir sám. Začáteční akce byla slušná i zajímavá hudba byla k tomu. No, případ nebyl moc záživný, v tom byl u mě zakopaný pes, že mě to až tak neuchvátilo. Jinač, bylo vše v pořádku. Furt se něco dělo, konec byl dost dobrý, kdy se Semir pral hlava, nehlava. Hudbu skládal Kay Skerra. Zajímavá hudba, opět nějaký ten hudební motiv navíc. ()

Reklama

Reklama