Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir spatří princeznu na bílém koni pronásledovanou třemi Vikingy. Koně ho vzápětí srazí, vběhnou na dálnici a způsobí hromadnou nehodu. Princezna je Vikingy unesena. Ukáže se, že nedaleko je vybudované království Engonie a středověký tábor, kam přijeli účastníci akční hry Cologne Conquest. Korunu, kterou princezna na místě únosu ztratila, identifikuje Hartmut jako skutečný středověký šperk velké hodnoty. Semir a Paul se rozhodnou přihlásit do hry, aby přišli věci na kloub. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Lischai

všechny recenze uživatele

Lupiči se samopaly se skrývají na larpu, aby tu vyluštili tajné runy a našli zlatý poklad. Ojojoj. Kobru 11 jsem viděl naposledy jako kluk a za těch dvacet let autoři zjevně sestoupili do spodních pater šílenství a již jim není pomoci. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S23E15! To nechceš vidět víckrát. Převlékli se do středověkých kostýmů a šli hrát jakože virtuální hru, ale v reálu. A co by to bylo za hru bez zlatého pokladu, ten už je ukrytý 400 let a je kontaminován pravými neštovicemi. Ale na ty už jaksi není nikdo očkovaný. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vraťte se do těch dob minulých, ale trošku jinak. Ve stylu Kobry 11. Poznámka: Opět něco, co tu ještě nebylo. 👍😄 Co nám to jen připomíná. Rok 2020, 2021. Konec dobrý, všechno dobré. P.s. Svět zachráněn. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama