Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při nepovedeném zásahu proti demonstrantům zahyne člen speciální jednotky SEK. Policejní prezidentka Dernhoffová se vyvlékne z odpovědnosti. Příslušníci SEK Götz a Reichert se rozhodnou pomstít, ale každý z nich má jiný důvod. Reichert chce potrestat Dernhoffovou, Götz chce získat peníze na léčbu svého těžce nemocného syna. Ukradnou bombu, umístí ji v nemocnici a žádají výkupné 20 milionů euro v kryptoměně. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hustej díl, který neztratil kouzlo původních sérií... Jinak ta policejní ředitelka je pořádná blbka a smutné je, že takových bohužel dost, které chtějí mít moc a žádnou odpovědnost :( ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S24E02! Taková zajímavost: Roman Knižka má v seriálu už 4. epizodní roli, pokaždé jinou, asi málo materiálu. Objevil se už v dílech Srážka (S02E09), Poslední velká rána (S10E07), Revoluce (S18E08) a nyní znovu, tentokrát jako Götz příslušník zásahové protidemonstrační jednotky SEK. No a zrovna příslušníci SEK se cítí jako ti nejvíc opomíjení a ukřivdění, tak je nenapadne nic jiného než ukrást bombu a nastražit ji na policejním prezidiu, i když ona ta policejní prezidentka Dernhoffová je fakt taková mladá úplně tupá čubka. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama