Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 25 (2019) (série)


Poplach kolem nevěsty (S25E08)

(epizoda)

Obsahy(1)

Jenny má za úkol střežit celebritu Maju Engelovou, kterou ohrožuje neznámý stalker. Maja se má za 2 týdny vdávat. Dana s Finnem vytipují na základě analýzy sociálních sítí pošahaného Majina fanouška. Jejich tip je správný, ale ještě nikdo netuší, co je v pozadí. Maja je unesena fanouškem a bojuje o život. Paul a Semir zasahují a snaží se Maju zachránit. Paul mezitím řeší umístění svého dementního otce v Alzheimer Centru. Uvědomí si, co všechno kvůli němu otec musel v životě obětovat, a rozhodne se, že mu splní celoživotní sen cestou na Nový Zéland... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!S24E08! Začne to tak, že má milovaná Jenny v bílých šatech a vlečkou někoho pronásleduje. Ale pak už následuje docela nudný díl o honění stalkera. Tady je na konci poprvé řečeno, že Paul brzy skončí v seriálu, bude to kvůli starání se o svého otce s Alzheimerem a to až na Novém Zélandu. 5/10 ()

Reklama

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda Jenny ty svatební šaty sluší... Za vším hledej zhrzenou ženu, teda nejlepší kamarádku, která miluje budoucího muže své kamarádky... Hurá nakonec dopadlo vše jak mělo... Paul se rozhodne odejít s tátou na Nový Zéland ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama