Reklama

Reklama

Craig Charles: UFO konspirace

(seriál)
  • Velká Británie Craig Charles: UFO Conspiracies
Velká Británie, 2021, 10x45 min

Hrají:

Craig Charles (průvodce)

Obsahy(1)

1. Wales: Sestřelilo 26. února 2016 RAF nad jižním Walesem UFO? Craig a Sarah Cruddasovi zkoumají důkazy a snaží se zjistit, zda se skutečně jednalo o mimozemskou událost a zda nedošlo k utajení na nejvyšší úrovni.
2. Irsko: V této epizodě se Craig a Sarah blíže podívají na případ, který se odehrál v listopadu 2018 u západního pobřeží Irska, kde piloti viděli okny svých kokpitů podivná světla. Důkazem je interakce s řízením letového provozu.
3. Pentagon: Americká vláda oficiálně uznává UFO a říká jim neidentifikovatelné vzdušné jevy. Craig a Sarah projdou videozáznamy amerického námořnictva a promluví si s bývalým úředníkem ministerstva obrany Nickem Popem, který nabídne vlastní překvapivé poznatky.
4. Rendlesham: Během posledních 50 let se objevil fascinující vzorec, který spojuje UFO s vojenským personálem a zařízeními. Jedna z nejvýznamnějších událostí se odehrála na britské půdě – hluboko v lese Rendlesham v Suffolku v roce 1980.
5. Skotsko: Jedno z nejlepších míst sledování UFO se nachází blízko domova. Craig a Sarah zkoumají skotský fenomén UFO – množství případů, včetně pozorování zářícího červeného disku zachyceného na kameru při letu nad vodní nádrží Polmont Reservoir v roce 1991.
6. Světla ve Phoenixu: 13. března 1997 se na noční obloze nad Phoenixem v Arizoně odehrálo jedno z největších pozorování UFO. Tisíce lidí byly svědky jasných oranžových koulí pohybujících se ve formaci. Navzdory hodinám videozáznamů zůstává tento případ nevysvětlen. (History Channel)

(více)

Recenze (1)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Hezké povídání sice pro ufo maniaky známé případy, ale příjemně se to poslouchá. Sympatičtí moderátoři Craiga musí mít každý fanda scifi rád a blondýnku v uplé kombinéze samozřejmě také. :) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama