Reklama

Reklama

Jmenuji se Georgina

(pořad)
  • USA I Am Georgina
Trailer
Reality-TV
USA, 2022

Účinkují:

Georgina Rodríguez

VOD (1)

Obsahy(1)

Máma, influencerka, podnikatelka a taky partnerka Cristiana Ronalda. Georgina Rodríguez v dojemném portrétu dává nahlédnout do svého každodenního života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

vikino1 odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dokument o jejím strastiplném životním příběhu, ale ne ono je to jen povrchní píár video o životě v luxusu plné product pacementu nejdražších značek jako LV, Prada, Guci, Ferrari atd. CR7 aspon něco umí, tahle k tomu podstaténu bohatsví přišla pouze roztáhnutím nohou (by mě zajímalo, jestli se to Chrisovi aspon líbilo - jestli není radši se spocenýma klukama po špílu ve sprchách). Vše ostatní co umí a čemu se věnuje bych s podobným majetkem dokázal taky (vlastě by to dokázal kde kdo). A to její - rodičovství  nade vše - ji absolutně nevěřím. By mě třeba zajímalo, kolik mají k dispozici chův. Ale tyhle opravdu zajímavé perličky z jejich života v téhle reklamě na luxus záměrně nenajdete. Tohle je pro mě ztráta času, přestal jsem po 4 dílu. Podstatně zajímavější určitě bude Miliardář Elon Musk - vždy s předstihem ()

Zolky odpad!

všechny recenze uživatele

Dievca, ktore malo v zivote to obrovske stastie, ze stretla najvacsieho sportovca sucasnej doby a okrem toho, ze sa stara o deti, co by mala robit kazda normalna matka, tak v podstate nevie co so sebou. Ronaldo je moj oblubeny hrac a bol som velmi zvedavy, ako vyzera jej zivot, no zial, musim povedat, ze som videl novodobu reality show "Geissenovci" namiesto pekneho zivotopisneho dokumentu. Riesit dovolenky, kupovat kabelky a prerabat domy za peniaze inych to snad vie kazdy. ()

Reklama

enceees odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle dokument má jedinečnou vlastnost, kterou jsem ještě nepoznal. Má pozitivně vykreslit postavu, o jejíž existenci jste vlastně dosud moc nevěděli. Po zhlédnutí jste ale zjistili, jak ji vlastně nenávidíte. Místo zákulisí soužití s CR7 - jednou z nejslavnějších osobností světa - se vás jeho partnerka snaží ze soukromých jachet a tryskáčů přesvědčit, že je úplně obyčejná holka, jejíž největší starostí je výběr luxusní dovolené nebo ošacení na společenskou událost. Pokud přeci jen zapochybujete o něčem jiném, pravidelně vás o její skromnosti a dokonalosti předsvědčují její přátelé, pochlebovači, asistenti či manažeři, které hlavní hrdinka za odměnu soustavně ponižuje. Tedy pokud zrovna nepoužívá nejzažitější klišé typu, že přátelé a rodina jsou nejvíc… A ať komentář nevyznívá jen jako snůška negace - jejího milého za sportovní úspěchy uznávám a reskektuju. ()

OtokPag 

všechny recenze uživatele

CR7 je můj oblíbenec a neřeším jak to má s klukama. Vypadá to, že našel opravdu tu pravou mamku pro svoje milované děti 😋. Cristanito to bude mít těžké, aby jednou překročil tátův stín, ale zatím bojuje, dře a snaží se. Připisuju pět gólů za sympatickou lidskost CR7, Georginy a jeho rodinky ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ ()

jatt 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa hlavne na tie časy, keď začínala v chudobe, ale najprv to bolo celé o jej priateľoch a rodine ako si len užívajú luxus. Doprajem im, ale pozerať sa na to ako sa nič nedeje bolo nudné. Prvé časti ma teda už dosť nudili, ale piata s detičkami zo sociálne slabších rodín bola skvelá, nezabudla na to odkiaľ pochádza a nielenže ich finančne podporuje a dáva im darčeky, ale to hlavné, príde ich osobne podporiť a dáva im svoj čas. To je obdivuhodné a rozumné gesto. Takže vačšina mini seriálu je nuda, ale boli tam časti, ktoré si rozhodne zaslúžia aj 5*. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno