Reklama

Reklama

Damon's Revenge

  • USA Burial Ground Massacre: Reborn (pracovní název)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Příště radši k zubaři, tam se gore podaří." Horor, z něhož budu mít týden noční můry. Ostatně chlapácký plukovník Tom Sizemore a psychopatický řezač policejních uší Michael Madsen určitě taky. Kluci moji zlatí, měli jste to zapotřebí? Scénář psal neumětelský mimoň, ovšem přesvědčený, jaké kulervoucí scény a dialogy vyplodil, kameraman byl v zácviku, zejména při akčních momentech a herci ochotnicky přehrávali, pod taktovkou až bolestně neschopného režiséra, který ani neví, že nepovedené scény (např. dezorientovaný herec proběhne před kamerou odnikud nikam) by měl natočit znovu a lépe. Samotná maska to nevytrhne, navíc byla dost ošoupaná, jak si ji nejrůznější aktéři z neznámých důvodů imrvére nasazovali a zase sundávali. Alespoň jednu hvězdu (a francouzáka) vybojovala ve sprše s Adriannou nadržená Tina (navíc i na benzínce balící Viktora, který by mohl být její otec), neboť nemravných bisexuálních gerontofilek není nikdy dost :-). ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud to chápu dobře je to pokračováni režisérova prvního hororu Burial Ground Massacre z roku 2021 https://www.csfd.cz/film/1077982-burial-ground-massacre/recenze/ ten sem neviděl tak, že ve zkratce.  Existuje nějaký prokletý prsten a prokletá maska, kterou kdo si nasadí vraždí (ačkoliv ve filmu ji mají některé postavy a nevraždí tak, že jak to funguje nevím). Ženská přežije masakr a zabije vraha pak se to posune a nějaký indián co zavraždil 8 lidí jde k soudu uteče během převozu a zabije dva policajty. Mezitím ta přeživší jde s kamarádkou na  chatu poblíž místa kde se kdysi vraždilo mezitím po ní jde ten vraždící indián s kumpány a i další zamaskovaný vrah. Problém je v tom, že je to nuda a i vraždy jsou o ničem na začátku umřou 2 lidé , ale nevidíme nic pak máme dva zlomené vazy (nuda) utopení zastřelení mimo záběr ubodání mimo záběr a jen jedno podříznutí je na kameru. Plusové body pouze za ženský kásting. Jinak Madsen je tam 5 minut na začátku nic víc nic míň. P.s. film má příšerné české titulky asi translator ženy zde mluví v mužském rodě a naopak některé pasáže nejsou ani přeložené 10 procent ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Děj filmu je naprosto primitivní, bez atmosféry, bez napětí a se spoustou stupidních dialogů. Vše korunuje přehlídka ochotnickýho herectví. Kamera, střih, zvuk - zoufalost. Vraždy jsou o ničem, tudíž bez gore a téměř bez krve. Nemám nic proti nízkorozpočťákům, protože i za málo chechtáků se dá pořídit hodně muziky ale musí se to umět. Tohle ale není případ Davida Gera. Jeho herecká kariéra není nikterak valná a po jeho druhým režisérským počinu si troufnu říct, že díru do světa neudělá ani jako režisér. Za mě je film těsně nad odpadem. Z filmařskýho hlediska se to dá opravdu nazvat hororem. ZTRÁTA ČASU. . ()

Reklama

Reklama