Reklama

Reklama

Drak z chrámu Šaolin 2: Lehkomyslný bojovník

  • Česko Drak z chrámu Šaolin 2 (více)

V tomto filmu nám Jackie Chan opět předvede svá bojová umění. Pokračuje válka klanů a Jackie se svým smyslem pro čest a spravedlnost mstí své přátele a vítězí v napínavých a nebezpečných soubojích. (IMAGO Video)

Recenze (21)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Ale nemusíš říkat starému žebrákovi pane. I když v tomto případě mě nazývej Vaše Lordstvo.“ Vědět to předem, tak celou první hodinu klidně přeskočím. Je to jen slepenec rádobyvtipných scének, které jsou ve své nudnosti však jen strašně trapné a takřka se na to nedá vůbec dívat. Celá hodina obsahuje jen dvě vtipné věci – mnou citovanou hlášku a chvat s názvem Konkubína. K prvnímu pořádnému souboji dojde až asi v 63 minutě a od tohoto okamžiku se na film dá dívat. Jen koukatelných asi 34 minut z celého filmu je prostě průser. Poslední půlhodina tedy nabízí již nějaké ty souboje, souvislý děj a zasmáníhodný humor. Asi nejhorší Chanovka co jsem zatím viděl, od odpadu jí zachraňuje opravdu jen poslední půlhodina. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Kung - fu amatérské cecko ve stylu commedia dell'arte. Co taky čekat od Wei Lo. Nulový rozpočet, natočeno na placku u lesa za městem, scénář si herci improvizuji sami... Ale v tom amaterismu je tolik nápadů a energie, že stojí se na ty Chanovy začátky podívat. Připomnělo mi to na CD vydané amatérské záznamy představení ze Semaforu (Zuzana je sama doma a tak). Nabito energií... ()

Reklama

Mol 

všechny recenze uživatele

招半式闖江湖 Velmi odlehčená "kunfuňárna" s dvaceti čtyřletým Jackiem, která mě i celkem bavila. Možná i proto, že jsem se dlouho na žádnou nepodíval. Najde se i vtípek alá Bruce Lee, jak už to tak po jeho smrti v Hong Kongské kinematografii bývalo. Souboje mi přijdou v pohodě, i když přechod Jianga z obyčejného tupce v mistra bojového umění, který by před tím dostal nakládačku i od pětiletého dítěte a pak je z něj mlátící mašina, mi přijde násilný. Ale co. Jen s podivem nechápu, proč se tenkrát nesnažili filmaři jít ve stopách mistra Lee. ()

Monikasson 

všechny recenze uživatele

Žiaľ jeden z tých slabších.Humor tu na mňa nejak vôbec nezaberal a prišlo mi to viac trápne,ako vtipné.A hlavne ten začiatok bol mimo viac než dosť.Vieme,že Jackie si robí z kung fu prdel,ale tu som to nejak nebral.Viac som počas filmu šťukal do mobilu alebo si pisal na FB než sledoval.Pre mňa nie moc zaujímavé dielo.40%. ()

Ernie_13 

všechny recenze uživatele

Vysledne hodnotenie je priemerom pozliepanej chaotickej, miestami trapnej prvej polovice, kora by bola za 1* a druhej ovela podarenejsej polovice, ktora by bola asi za 4*. Film je zaujimavy aj tym, ze Jackie tu prvykrat ukazuje akym smerom by sa chcel uberat a co ho vlastne preslavi na celom svete. Vnesenie humoru do celeho pribehu, podarene situacie a rovnako akcne, tak aj vtipne a originalne bojove sceny. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Jackie Chan hrá postavu, ktorá sa volá Jacky Chan. (Peter-1307)
  • Jackie Chan bol okrem stvárnenia hlavnej úlohy i spoluautorom scenára a vedúcim choreografie bojových scén. (Peter-1307)

Reklama

Reklama