Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Falko 

všechny recenze uživatele

Dalsia akcna oddychovka, pri ktorej som sa ani chvilku nenudil. Opät sa podarilo tvorcom do 80-tich minut zmestit akciu, humor, ale i krkolomne skoky a bitky, pri ktorych sa neraz Jackie zranil, (napriklad bitka s rebrikom) a preto ho obdivujem... 27.03.2009 ___ Jackie Chan - (Jackie) +++ Jackson Liu - (Jackson Tsui) +++ Annie Wu - (Annie Tsui) +++ Bill Tung - (Strýko Bill Wong) +++ Yuri Petrov - (Gregor Yegorov) +++ Hudba: J. Peter Robinson (americká verzia), Nathan Wang +++ ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Jackie ma nesmiernny pohybovy talent a je v podstate aj dobrym komikom. Akonahle je vsak obsadeny do seriozne tvariaceho sa filmu, je to bieda. A ked sa este k tomu prida fakt, ze ten film sa skutocne len tvari byt seriozny, vysledok je tu. Okrem dvoch troch v celku zaujimavych scen a jednej skvelej rebrikovej sceny tento film nema co ponuknut. Jackie to jednoducho vie lepsie. ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele

Taková slabší Chanovka. Souboje a gymnastické výkony jako vždy na jedničku, ale ten zbytek je příšerně odfláknutý. Děj prakticky nulový, jen takové prapodivné spojovačky mezi souboji a honičkami. O dialozích se tu snad ani mluvit nedá :). Pokud chcete jen vypnout mozek a valit oči nad tím, jak se dají použít štafle nebo jak se dá balancovat na římse, je toto ideální volba. 55% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Proč by Jackie Chan s piruetami, které nechápe ani mistr kung-fu, měl být špatný? U tohohle filmu jako u většiny jeho jsem byl vždycky spokojený. Příběh nic moc, ale ta akce, ta je proslulá. Kór u těhlech filmů. Drsný ale jsou ty konce, kde režisér do titulek vrazí nepovedené scény a Jackie si v nich vždycky něco zlomí. Tak zlomených kostí jiný herec snad nikdy neměl. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Viděna kratší Americká verze. Jackie si tu zahrál na Jamese Bonda a musím říct, že tahle poloha mu docela sedla. Infantilního humoru je tu naštěstí jenom minimum a prim hraje akce. Úvodní sekvence je každopádně skvělá škoda, že nejlepší v celém filmu. Ne že by to potom bylo špatné, ale místy to přeci jenom trochu drhne i když díky krátké délce není moc příležitost se nudit. Mám s Jackiem jiný top kousky, ale tomuhle nechci křivdit, protože na repete jsem se bavil víc než slušně.65% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Existují dva sestřihy, ale zdroje se rozcházejí v délce: podle IMDB americký 88 minut a hongkongský 107 minut, podle Wikipedie americký 83 minut a hongkongský 110 minut. (Rominator)
  • Ve scéně, která se má odehrávat v zasněženém Rusku, jsou na sjezdovce azbukou psané napisy „Uwaga“. To ale v ruštině nic neznamená. Je to polsky „Pozor“. Rusky by to správně bylo „Внимание“. (prudus)
  • Drvivá väčšina áut použitá vo filme pochádza z tovární Mitsubishi Motors Company, či už typy Diamant, Galant a Lancer. Na konci sú videť aj GTO Twin Turbo convertible (3000GT VR-4 Spyder). Taktiež je tu zopár vozidiel Hyundai, z ktorých niektoré boli vyrobené v závodoch Mitsubishi. (Peter-1307)

Reklama

Reklama