Reklama

Reklama

První rána

  • Česko Jackie Chan: První rána (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jackie Chan hraje dobrosrdečného hongkongského policajta, který sleduje jistou tajuplnou ženu na cestě na Ukrajinu. Tento úkol se záhy změní na nepředstavitelné dobrodružství, které se točí kolem bezcitného ruského vojenského obchodníka, ukradené jaderné rakety a v neposlední řadě i okolo budoucnosti lidstva. Čiperný policista zpočátku vůbec netuší, o co v této ďábelsky komplikované hře jde... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Bondovka v štýle Jackie Chana - poskakovanie, bitky, trocha humoru... . Jackie pobehuje po horách s holým pupkom, skáče z vybuchujúceho vrtulníka do zamrznutého jazera, prebehne cez bazén po nafukovačke, obhadzuje sa s protivníkom morskými ježkami, stvára vylomeniny na chodúľoch a zaparkuje auto skokom rovno na jachte. Ešte musím spomenúť pozoruhodné kreácie s rebríkom, to je typicky Chanovské. Stopáž je mierna, tempo v pohode, nápady vhadzované pravidelne. Extra pecka to nie je, ale stačí na bezbolestné zabitie voľného času. ()

Losik 

všechny recenze uživatele

Další pokračování Police Story, které ale nejde v duchu předešlých dílu. Jackie je tu skoro jako 007. Pěkné souboje a choreografie jak už tak bývá zvykem. Slabší příběh což je také normální, ale zase dohromady to dá super film, který je docela i krátký. Jackie Chan je prostě zábavný a na každý jeho film se dobře kouká. Na konci jsem zase kroutil hlavou co tam předváděli za kaskadérské kousky, ale neni to takové maso jako v prvním a druhém díle. ()

Reklama

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Perfektni akcni komedie s Jackiem Chanem, asi nejlepsi co sem zatim od nej videl. Film je vtipny, ma chytlavy dej - tajny agent James"Jackie"Bond se pousti do sve prvni velke akce a my muzeme sledovat jak si povede. Opravdu nektere sceny sou velice vtipne a Jackie tu mohl naplno predvest svuj styl - akce-komika a opravdu se mu to povedlo. Choreografie bojovych scen je bajecna - treba scena se Staflema vyrazi dech, co vsechno je Jackie schopen udelat, a tradicne jeho kaskaderske kousky nadchnou a clovek si jen rika, kolik ma tento cinan zivotu. Navic tu Jackie predvadi i pomerne slusny herecky vykon, takze clovek neni zvedavy jen na jeho akcni sceny ale i na jeho herecky projev. Tohle vse je zasazene na velice exkluzivni mista - Ukrajinu, Rusko a Australii, hlavne ta Australie potesi oko divaka a pockejte si na akvariovou scenu, to je teprve neco. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Dalsia akcna oddychovka, pri ktorej som sa ani chvilku nenudil. Opät sa podarilo tvorcom do 80-tich minut zmestit akciu, humor, ale i krkolomne skoky a bitky, pri ktorych sa neraz Jackie zranil, (napriklad bitka s rebrikom) a preto ho obdivujem... 27.03.2009 ___ Jackie Chan - (Jackie) +++ Jackson Liu - (Jackson Tsui) +++ Annie Wu - (Annie Tsui) +++ Bill Tung - (Strýko Bill Wong) +++ Yuri Petrov - (Gregor Yegorov) +++ Hudba: J. Peter Robinson (americká verzia), Nathan Wang +++ ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

975. hodnocený film: Jackie Chan tentokrát řeší dilema: Kdo že je na té správné straně a zda pomáhá dobrým či zlým lidem? Určitě můžu tenhle snímek jenom doporučit. Dnes jsou sice kung-fu filmy již dávnou minulostí, ale na druhou stranu i milou vzpomínkou. Tenkrát se tyhle filmy pašovaly a každej je hltal. I já je miloval. Mezi jejich nejznámnějšího zělesňujícího bojovníka jistě patří Jackie Chan, který září se svým vtipem, akcí i bojovými kousky. 4* znamenají, že film je báječně vymyšlen a že jej mohu dále jen doporučit. Tentokrát však nezvítězila ani forma nad obsahem, nýbrž Jackie nad rozumem filmu. 4* ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, která se má odehrávat v zasněženém Rusku, jsou na sjezdovce azbukou psané napisy „Uwaga“. To ale v ruštině nic neznamená. Je to polsky „Pozor“. Rusky by to správně bylo „Внимание“. (prudus)
  • Annie Wu nevedela v čase nakrúcania hovoriť kantonskou čínštinou (v tej dobe sa ju len učila), preto boli všetky scény natočené s mandarínskou čínštinou. (Peter-1307)

Reklama

Reklama