Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěné továrně se setkají dva zločinecké gangy, aby směnily kufříky, z nichž jeden obsahuje drogy a druhý peníze. Tentokrát se to ale neobejde beze svědka, protože celou transakci i vraždu, která následuje, nafilmuje televizní reportérka Diana. A to poslední, co by mafiáni chtěli, je stát se hvězdami zpravodajství. Začnou reportérku pronásledovat a ta při zběsilém útěku narazí na Jackieho, který má jako znamenitý kuchař vlastní, velmi oblíbený kuchařský pořad "Co se dnes vaří" v australské televizi. Kromě toho je mistrem bojových umění, a protože reflexy jsou rychlejší než úvahy, zmlátí gangstery dřív, než si uvědomí, že by se do takových věcí neměl plést. A má pravdu. Gangsteři mafiána Giancarla jdou totiž nejen po pohledné reportérce, ale především po inkriminující kazetě. A ta se, opět souhrou náhod, dostane do rukou Jackiemu, i když o tom nemá ponětí. Místo klidného večera ho tak čeká řada nemilých překvapení, tvrdých pěstních střetnutí, soubojů a honiček s Giancarlovými zabijáky. A nejen s nimi, protože o kazetu je čím dál větší zájem. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (98)

topi80 

všechny recenze uživatele

Jackieho honí dvě bandy a on je mlátí na tisíc nejrůznějších a nejujetějších způsobů. Co vám to připomíná. Že by spencerhillovky? Vlastně ano. Při rvačkách se válíte smíchy, co se všechno dá vymyslet a choreograficky zvládnout, a když se podíváte na ty mafiány, tak už se přímo těšíte, až dostanou malou nakládačku. K tomu správně zlounský šéf s podivnými manýry a máme pohromadě vše, co se nám líbilo na legendární dvojce. Jen toto se tváří zdánlivě vážněji. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Týmto filmom ma skromný chlapík Jackie Chan definitívne presvedčil o svojej dokonalosti. Skromný, veselý, inteligentný a mrštný herec v ktorom sa spája pohybové nadanie a zmysel pre humor. Radosť pozerať. Tieto Jackieho akčno - komediálne kúsky sú pre mňa vždy relaxom. Kuchár Jackie mi zas raz ukázal ako sa to robí a jeho scény na stavenisku, alebo napr. v demolujúcom nákladiaku sú nezabudnuteľné. A na koniec samozrejme majstrove obligátne nevydarené scény, na ktorých sa s chuťou zasmeje aj on sám. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Jackie se zaplete do honičky o videokazetu, o kterou jeví zájem dva zápolící gangy. Opět jsou na řadě perfektní kaskadérské kousky a svou troškou do mlýna přispěje také ciklista a režisér snímku Sammo:-) Na konci nás sice nečeká bitka s bosem, zato se Jackie projede obřím autem po domečku šéfa mafiána:-) 70% ()

radys.v odpad!

všechny recenze uživatele

Snad žádný film s Chanem nestál za to - dívat se na jeho filmy je pro mě spíše utrpení .. ale tohle překonalo všechny mé očekávané představy! Neskutečná blbost obsahující neskutečně hrozné rádoby "efekty", neskutečně trapný příběh, neskutečně trapné dialogy a neskutečně špatná hudba .. a ten, kdo navrhoval ty kostýmy, tak se měl zavřít do sklepa a už nikdy v životě nevylézt. ()

M.I.K.E. 

všechny recenze uživatele

Prostě Jackiho americké filmy nedosahujou ani zdaleka kvalit jeho snímků z Hong Kong. Zde mi přijde, že Jackie se 70% času řehtá a směje a 30% bojuje. Například u Police Story tomu bylo jinak (pro mě nejlepší Jackiho film). Jestli v něčem J.Chan vyniká, tak jako geniální bojovník s skvělou choreografií, z níž sršel samý humor. Ale jeho současné filmy mi většinou přijdou trapné (vyjímku tvoří oba díly Křižovatky smrti a Agent z Hong Kongu), a taky záporné postavy jsou neskutečně ujeté. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Ocenenia a nominácie:

    1997 Golden Horse Film Festival
    - víťaz v kategórii Najlepší režisér akčných filmov - Wing Cho

    1998 Hong Kong Film Awards
    - nominácia v kategórii Najlepšia akčná scéna - Wing Cho (Peter-1307)
  • Film existuje v několika verzích, přičemž nejdelší je honkongská se 101 minutami. (Rominator)
  • Jackie Chan si při natáčení zlomil nos a poranil krk. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama