Reklama

Reklama

Vlna veder

Trailer

Clare měla těžké mládí. Při požáru zaviněném nedbalostí domácího zahynula celá její rodina. Vyrostla z ní bystrá a krásná žena, která tvrdě pracuje na tom, aby si zajistila lepší budoucnost. Jednoho horkého dne se Clare náhodou setká s nádhernou a tajemnou Evou a rychle mezi nimi vzplane vášeň. Nečekaně však zmizí Clařin šéf a ona je falešně obviněna ze zločinu. Dívka náhle zjistí, že Eva není tou úžasnou ženou, za kterou se vydává. Zamilovala se do manželky svého šéfa a je zapletena do sítě intrik a zlovůle. "Láska je vražednější než oheň. Má v sobě mnohem větší žár a rozsévá desetkrát větší zkázu," říká Clare. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kvázi lesbický thriller, ktorý spĺňa parametre ošuntelého tv filmu s hereckými výkonmi hodnými mozgovej mŕtvice. A spĺňa aj súčasné parametre: netreba kvalitu, treba diverzitu. Krásne multi-kulti, čierna s bielou a kde treba dáme aj šikmookého. Bieli muži sú takmer na 100% hovada a nakoniec aj tak víťazí sapfoidný amor hoci s dávkou rozumu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zena liza zenu. Bezte a kupte si krasnou zmrzlinu, zijte svuj zivot a neobtezujte se sledovanim tohoto filmu. ()

Reklama

Saxos 

všechny recenze uživatele

Přeříznout novému šéfovi manželku, ať už vědomě nebo ne, je pěkně nebezpečné a je jedno jestli jsem chlap, ženská, pohlaví 23, nebo Německý ovčák/tomu však hrozí jen útulek/. Předpisově multikulturně i genderově vyvážená slátanina o mulatce, která se stane bílou klisnou. Samozřejmě k zisku bankovek jen trochu jiným způsobem a taky k dovršení pomsty za opečeného taťku. Propíraná lesbická vášeň nám ukáže jedny nahé záda a dvě noční košilky. Závěr: nedoporučuji. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Film je hrozná slátanina, ale dávám jednu hvězdičku za lesby, protože mě přiměl k tomu, abych se nad nimi zamyslel. Nikdy jsem žádnou stoprocentní lesbu neviděl, zatímco bisexuálek jsem viděl poměrně hodně. Dokonce ani moje oblíbená uživatelka Asia_Power, která o sobě na svém profilu píše, že je 99%ní lesba, podle některých názorů neexistuje, nýbrž je pouze něčím multiprofilem. V knihách se lze dočíst o jezinkách, polednicích, klekánicích a jiných ženských bytostech, které jsem v reálu také nikdy neviděl, ale přesto věřím v jejich existenci, ačkoli by se dalo namítnout, že to jsou jen produkty lidové imaginace, stejně jako lesby jsou produktem genderového fantazírování neomarxistů. Bez těch i oněch ženských entit by však svět byl méně poetický, takže jestli neexistují, měly by existovat. Ve filmech bývá k vidění spousta věcí, které se ve skutečném světě nevyskytují, a divák se přeci nerozčiluje, že filmoví tvůrci jsou zaostalí pověrčiví tmáři, když nám ve svých dílech sem tam prezentují nějakou tu vílu nebo mořskou pannu. ()

Reklama

Reklama