Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po vyloučení ze školy se Percy Jackson dozví, kdo je, a stane tváří v tvář světu bohů a nestvůr. (Disney+)

Recenze (23)

AdelleR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že by to zatím byl ten zázrak, o kterém všichni mluví, to asi říct nemůžu. Herecké výkony zatím nijaké, obraz je kdovíproč občas rozmlžený (a taky totálně tmavý, skoro jako bych koukala na Hru o trůny), přechody mezi scénami jsou strašně divné, je to prostě divně rozkouskované. A urychlené. Ale je to koneckonců první epizoda, tak uvidíme, třeba se to v těch dalších vyšvihne. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Nejen Eduard Petiška se obrací v hrobě, protože Disney se nám snaží namluvit, že řada postav řecké mytologie jsou prostě černoši a jiná etnika a že bohové na Olympu měli v oblibě samičky ze Súdánu nebo Pákistánu...Dalším poselstvím je fakt, že každý s psychiatrickou diagnózou nebo na vozíku je výjimečný, protože je polokrevný polobůh...Nebýt tohoto soudobého kulturního moru, šlo by o vcelku obstojnou adolescentní podívanou... ()

Reklama

tween3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot absolutní zklamání. Herci jsou mimo, vůbec neumí hrát a představitelka Percyho matky mi pila krev snad úplně nejvíc.. u tý jsem si fakt přál, aby zdechla už v tom autě. Jediný co se dá pochválit, je docela pěkná animace Minotaura a pár akčních scén. Škoda jen, že se klasicky odehrávají ve tmě, tudíž my jako diváci vidíme opět úplný h**no. Ukázky na druhej díl ale vypadaly zajímavěji, tak snad se kvalita zlepší.. ()

Decado23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje krátká odpověď všem místním i nemístním mrakovákárcům a progresivistům. Vytáhněte si hlavy z prdele a neserte se do nás. Ta slepice může být klidně fialová, to je nám totálně jedno, ale hrát prostě neumí. Triky jsou laciný, scénář nedotažený a ostatní herecký výkony přinejmenším průměrný. Tak proto dvě hvězdy, vy debilové namyšlený. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo majú znamenať tie zlé recenzie? Prvá epizóda bola skvelým rozbehom. Pokiaľ si dobre spomínam, všetko, čo sa v nej dialo, sa dialo aj v knihe. Zatiaľ ide o vernú adaptáciu, čo je naozaj super. Herci stvárňujúci Percyho a Growera sú ešte len deti, a preto nemôžeme očakávať nič veľkolepé. Čoskoro sa určite zlepšia a ostatní nás nemusia zaujímať, pretože ich uvidíme už len v niektorých scénach. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama