Reklama

Reklama

Oh! Boarding House

(seriál)
  • Jižní Korea 하숙집 오!번지
všechny plakáty
Jižní Korea, 2022

Obsahy(1)

Sul Won je mladý muž bez práce, jehož matka provozuje levný penzion pro studenty a muže, kteří nemají dost peněz na to, aby si sami koupili nebo pronajali byt. Když ale jeho matka náhle odjede na dovolenou, přenechá Sul Wonovi vedení penzionu a stane se de facto ubytovatelem. Jak spolu mladí muži tráví více času, začíná se v domě vytvářet úzké přátelství. (mikki089)

(více)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru to byl jeden z nejslabších korejských seriálů, co jsem kdy viděl, díky za slovenské titulky. Už u první epizody mě zarazilo, zda to nebude nějaká tragikomediální fraška, kdy se stále nečekaně zjevoval zpoza stolů a židlí ten protivný rezavec a potom příšerný "zloděj-gangster" s plastelínou vytvarovanýma ušima a celková všeobecná topornost mě přivedly na myšlenku, zda se budu vůbec dívat dál. Příběh nic moc a zbytečně odbíhal mnohdy k vedlejším postavám, herectví průměrné, odříkané, a nějakou šťávu mezi postavami jsem tam necítil, tradiční "nepohodlné" rybí polibky s těly stojícími toporně od sebe a dodíval jsem se jen kvůli sympatickému zjevu hlavních představitelů ... 3554 ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná BL romantika s poněkud nudnějším příběhem jednoho penzionového domu. Celková nízkorozpočtová vizáž snímku poněkud kazí dojem, hlavně ta místy roztřesená ruční kamera občas vadila. Kluci samozřejmě hezcí a sympatičtí, jen by jim měl někdo před příštím natáčením ukázat, jak se mají líbat. Případně jim zařídit delší workshop, podobně jako měli thajští Mew/Gulf před natáčením Tharn Type, u kterých byl trénink sakra znát ;-) ()

Reklama

Reklama