Reklama

Reklama

Recenze (4)

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Příběh matky, která svou dceru nechá vychovat v klášteře, který platí z peněz z burlesky. Když si najde nového milence, je nucena děvče povolat zpět, aby začalo taky vydělávat, ale mladá dobře vychovaná dáma nemá nejmenší talent a prostředí se jí hnusí. Až se jednou objeví záchrana v podobě mladého námořníka, který vyznává stejné hodnoty a byl by ochoten jí nabídnout poctivý život. Jsou tu dokonale odporné scény s milencem matky, který se dceru neustále snaží omakávat. Děj je zajímavý, přesto hodnotím jako průměr, protože věčné kuňkání matky a nevýraznost dcery, stejně jako jejich postavy mi nebyly sympatické. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Doprdele to su zase komentare "NFR 2006" od Houdiniho - a dalej hovno, nic sa nedozviem a uz nieco konkretne sa z Houdiniho komentaru dozvediet to je priamo vylucene. No nic, zosmolit komentar je tu na databaze coraz tazsie a tazsie - nemyslim u blbowoddskych blijakov a dementalnych picoz ako Tchor 1 a 2, Dzek Rajen - v neglize /ci jaxa ta kravovina vlastne volala, sak ani neviem/ alebo Chappie a Osm hroznych starnuceho a pomaly ale isto na istotu iduceho Tarantina. Pochopil som, ze ide o humor, Helen Morgan bola asi kedysi kralovnou humoru a vyhasina. Do toho este trochu medziludskych emocii a vztahov - a na slusny podpriemer vydalo : 42 % ()

Reklama

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Jeden zprvých revolučných hovorených filmov sa môže súčasnému publiku zdať príliš hlúpy (Helen Morganová hrá blednúcu kráľovnú vtipov s priateľom a nevinnou mladou dcérou, ktorá práve vyšla z kláštora), ale Morganovej srdečný výkon a inovatívne použitie kamery a zvuku režisérom Mamoulianom (vo svojom filmovom režisérskom debute) robia zo snímky povinnú jazdu pre milovníkov flmu. Film bol natočený podľa románu Beth Brownovej. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama