Reklama

Reklama

Vzpomínka v mlze

(seriál)
Trailer
Polsko, 2023, 4 h 17 min (Minutáž: 44–55 min)

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Bývalý slavný rocker, kterému závislost na alkoholu a drogách zničila paměť i rodinu, se pustí do horečnatého pátrání po pohřešovaném synovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Je to do jisté (možná že do značné/zásadní) míry osobní, ale tenhle seriál mnou totálně otřásl, totálně mnou prostoupil a vháněl mi slzy do očí. Fakt, až tak. Kromě toho, že mě zaujal tematicky, se mi po celou dobu líbil i po formální stránce. Přesně takhle si představuju bývalýho rockera a nepřestalo mě fascinovat, že ho stvořili z obtloustlýho, proplešlýho chlápka, kterýho jsem naposledy viděl coby stejně přesvědčivě ztvárněnýho kněze v Kléru. Mrzí mě jediná věc- že z té ničivé finální síly nemá ani zbla úvodní díl. Obávám se, že spoustu lidí odradí od dalšího sledování. Málem se to stalo i mně, čímž bych se připravil o mimořádnej, nejen kulturní, ale i sociologickej zážitek. Za mě jasných 100 procent. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Martin je bývalý rocker a současný alkoholik. Když zmizí jeho syn, má totální okno a z poslední společné schůzky se synem si pamatuje jen útržky. Po 5 dílů se snaží vypátrat, co se s jeho synem stalo a kdo za to nese odpovědnost. Celkem zajímavý příběh s nepřekvapivým rozuzlením, který by mohl sloužit jako instruktážní video na semináři o rozkladu osobnosti alkoholiků. ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Poľský profesionálny alkoholik má také okno, že si už ani nepamätá, že pil. Že si niekto nepamätá, kde bol, čo robil a ako prišiel tam, kde sa prebral, to ešte pochopím, ale keby tak pil a fetoval non-stop dvadsať rokov či koľko, tak by mu pravdepodobne zlyhali vnútorné orgány, alebo by dostal mŕtvicu. Čiže pochybujem o tom, že by riešil iba niečo s pamäťou. Ale seriál je dobrý, Po treťom diely predvídateľný výsledok, ale mne to neprekážalo. Najviac mi asi prekážali tie litre vyhodeného drahého alkoholu, ktorý v snahe spamätať sa vyhadzoval do smetí, či hádzal o stenu. Mohol ich dať radšej mne:)) ()

Natalia_Budz 

všechny recenze uživatele

I když jsem si minisérii pustila náhodou, nelituju. Celou dobu jsem čekala, tragický konec pro hlavní postavu..ovšem ne takhle.. rozuzlení mně obrátilo naruby - bylo to nečekané. Postava Martina Kanyi mi je (ano i přes jeho povahu :-D) sympatická. Ač mi ten konec přijde malinko přitažený za vlasy tak si myslím, že kdo žil ať v roli dítěte nebo partnera s alkoholikem,  najde si v tom svoje. Moc pěkná psychologická krimi série. ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Silný zážitok. Poľskú filmovú / seriálovú tvorbu až na pár výnimiek napozeranú nemám, takže je čo doháňať. Príbeh sa odvíja a odhaľuje postupne a veci sú nakoniec v mnohých prípadoch úplne inak. Mám v rodine alkoholika (stále žije a chlastá a už vyzerá ako mladší brat svojho otca), takže sledovanie seriálu zvlášť v poslednom dieli bolelo. Jakubik ako herec zaujal, určite budem jeho tvorbe venovať pozornosť. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama