Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan (Korapat Kirdpan), student fotografie, dostává od svého profesora Aima (Nophand Boonyai) zrcadlovku, jež může použít pro svou diplomovou práci. Dan však následně zjišťuje, že jde ve skutečnosti o zkoušku ďábla, které nemá jak uniknout. Jeho jedinou možností je podřídit se mu, nebo se bránit. (geofre)

Recenze (2)

borecjeborec 

všechny recenze uživatele

SLR je thajský horor s poměrně originální zápletkou. Ačkoli se film snaží být thrillerem/hororem, nedokáže být skutečně děsivý. Celkovou kvalitu filmu sráží špatná kamera, kterou lze přičíst nízkému rozpočtu a zahraničnímu původu. Děj je navíc místy zmatený a překombinovaný, diváka navíc ruší bizarní zvukové efekty a zvláštní herecké volby. Navzdory těmto nedostatkům může film SLR díky jedinečnému příběhu stále stát za zhlédnutí pro fanoušky hororové kinematografie, kteří hledají něco mimo typické hollywoodské vzorce. 35 % ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nápad celkem dobrej. Ale co s takovým hororem, kterej se většinu stopáže jako horor moc netváří a hlavně nefunguje a moc hororových aspektů jako je strach, atmosféra a napětí nenabídne.  Hororovější je až poslední půlhodinka. Díky které jsem původně chtěl dát 2hvězdy. To by ale pár minut před koncem nesměla přijít obrovská zubatá obluda, která vše poslala do kopru. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama