Reklama

Reklama

Prostitute Killer

  • Hongkong Xin san lang zhi huan chang tu fu (více)

Obsahy(1)

Tento film spadá do kategorie CAT III, násilných Hong Kongských filmů točících se především okolo znásilnění a násilí. Pojednává o třech mladících, kamarádech od dětství, kteří se vyžívají ve znásilňovaní a následném zabíjení prostitutek. Policie po nich marně patrá, to se ale změní, když jedna z jejich obětí zůstane naživu... (Caelos)

(více)

Recenze (2)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavá CAT III Hong kongská záležitost, která se nese v nadlehčeném směru. Násilí a vraždy zde sice jsou, ale všechno je tak jaksi mírně humorné, že to diváka neskládá na kolena jako mnohem drsnější bratříčci z počátku 90. let. Trojice ujetých bratrů znásilňuje a vraždí mladé dívky, většinou prostitutky, dostanou se do křížku s mafií, což si vyřeší po svém. V podstatě tahle banda zvrhlounů působí paradoxně sympatickým dojmem a jsou hlavními hrdiny filmu. Není to nic extra, ale je to docela zábavné. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušný CAT III kousek, který je samozřejmě brutálnější a nechutnější než byla na přelomu tisíciletí běžná evropská a americká produkce, ale v záplavě starších a dost drsnějších CAT III z první poloviny 90. let se lehce ztratí... Atmosféra je klasicky depresivní, vraždy docela kruté (zejména skalpování druhé prostitutky), hlavní hrdina z vraždícího tria docela sympaťák, ale protože se celý film nese v lehce odlehčeném duchu, tak úplně mi nesedl... Ale na jedno podívání a doplnění sbírky, proč ne... A závěr bych si osobně představoval úplně jinak... ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama