Reklama

Reklama

Byeolttongbyeol

(seriál)
  • Jižní Korea 별똥별 (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Seriál nabízející pohled do zákulisí PR týmů, manažerů a novinářů v jihokorejském zábavním průmysl, kteří se snaží uklidit nepořádek vytvořený jejich hvězdami. Han-byul Oh (Seong-kyeong Lee) je vedoucí PR týmu ve Star Force Entertainment. Jedním z jejich top klientů je herecká hvězda a miláček veřejnosti Tae-sung Gong (Young-Dae Kim). Oba se znají již ze střední a vysoké školy, kde se stali zapřisáhlými nepřáteli. Neustále se hašteří, ale brzy k sobě začnou cítit i něco jiného. (mikki089)

(více)

Recenze (4)

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Na začátek musím říct, že jsem se opravdu hodně bavila. Tohle k-drama se pro mě řadí k těm kvalitnějším v oboru. Postavy nebyly přehnané, bylo to vtipné, dojemné, romantické - prostě tak, jak to má být. Ale! Za polovinou tomu začal docházet zápletkově dech a posledních několik epizod to příběhově skonalo. Nemám ráda, když je poslední díl "filler" a tady to tímhle "výplňovým dílem alá už nemáme co" začalo min. epizodou 15. Plus ubírám hvězdu za neuspokojení s koncem záporných postav. V reálném světě by takhle na 99 % záporáci zůstali nepotrestáni, ale tohle není reálný svět a chybělo mi zadostiučinění. Howg. ()

sarulefilm 

všechny recenze uživatele

Motýlci v břiše od první epizody. Drama plné nádherné romantiky ale i skvělého humoru. Některé scény jsou přestřelené, ale tím správným způsobem, který vás rozesměje. Lee Sung Kyung a Kim Young Dae si výborně sedli a vytvořili úžasnou chemii. Příběh je zajímavý, nepřeplácaný zbytečným dramatem a bavilo mě to od začátku až do konce. ()

Reklama

mikki089 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších dramat roku 2022. Herecké obsazení bylo naprosto dokonalé. Líbilo se mi, jak byla tato romantická komedie plná hned několika milostnými příběhy a více než jedním dějem, takže jste se nikdy nenudili. Obsazení do sebe dokonale zapadalo. Show byla opravdu odlehčená a zábavná. Skvělý humor, který vůbec nepůsobil nuceně. Velké plus pro všechny zdravé vztahy. Vřele doporučuji! ()

TedyM 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně typ seriálu, který od jihokorejské tvorby čekám. Vtipný, sladký, romantický a pohladí po duši. U Tae-sungových námluv jsem se nasmála jako dlouho ne. Ostatní páry byly taky moc fajn a pan právník prostě kus. Srdce se jen tetelilo a to je důvod proč tyhle seriály prostě miluju. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama