Reklama

Reklama

Summer dělá vlny - Série 2

(série)
Trailer
Drama / Rodinný
Austrálie / Německo, 2023, 3 h 50 min (Minutáž: 28–29 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Summer trénuje s kamarády na surfařskou soutěž. Objeví se ale nová konkurentka, se kterou svede souboj nejenom ve vlnách, ale i o srdce kluka, co se jí líbí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

CheryLka 

všechny recenze uživatele

Další teen romance s tuctovou zápletkou, avšak s nekonečnými záběry na surfující děcka...někdy to má význam pro děj, jindy ne. Kdo nedává toto značné vyplnění stopáže, může posunout... Summer se nám po roce vrátila, vlny dělá a ráda, nicméně nechápu tu zálibu ve Zlatovlásce...Ari je sice pěkný sexy mladý surfař, bohužel tam to celé končí a nemohu si pomoct, ale působí jako mimoň nebo jako desetileté dítě?? Ten kluk se nerozhodne, neřekne kloudnou větu, nic nechápe, nikoho nepodrží, je totálně mimo děj a chová se jako by potřeboval opatrovníka nebo asistenta.  Summer je sice spratek, ale tuto bramboru by si určitě nevybrala a já osobně bych hlasovala pro Ružovovlásku. ()

Still_I 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufala jsem v rozvinutí charakterů a vztahů mezi postavami, ale bohužel jsme dostali ještě placatější a dětinštější příběh. Nelíbí se mi, co udělali s postavou Bodhi - velké výstřihy a umělé nehty (nesmysl při surfování). Nepomohlo ani, že se z hl. hrdinky stal trochu hrošík, což prostě u "profesionálního sportovce" vypadá zvláštně. A nebyl by to Netflix, kdyby opomněli přidat rasovou a lgbt problematiku... ()

Reklama

Galerie (21)

Reklama

Reklama