Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Tento seriál, vyprávěný v několika časových liniích, zkoumá a převrací žánr pojednávající o pohřešovaných dívkách, když se zabývá tím, jak záhadná smrt mladé ženy během idylické dovolené v Karibiku vyvolá traumatickou řetězovou reakci, která nakonec vtáhne její sestru do nebezpečného pátrání po pravdě. (Disney+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

V prvním díle se lidi rekreují a tlachají, v druhém dílu se lidi rekreují a tlachají. Dalších 5 dílů jsem přeskočil, bo mě vůbec nezajímá, jak se lidi rekreují a co tlachají. V posledním díle se pak dozvíme, jak to bylo. A vysvětlení je podřadné. Jsem rád, že jsem s touhle hovadinou nestrávil více než tak hodinu celkem. V každém ze 3 dílů, které jsem zvládl proklikat, je tak 95 až 100% vaty. Kromě hezkého prostředí tam není prakticky nic, co by zaujalo, jen se lidi rekreují a tlachají. (2%) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

že by tahle série jakkoliv převracela žánr se rozhodně říct nedá. Vyprávění ve dvou časových rovinách není nic nového, stejně jako pátrání a snaha přijít na kloub něčemu co se stalo před mnoha lety. Tady se jede prakticky celou dobu podle šablony a úplně v pohodě by stačilo vidět pouze první a poslední epizodu. Zbytek je totiž přímo vycpán vatou a nudnými dialogy a když bych těch prostředních šest dílů úplně přeskočil vůbec o nic bych nepřišel...40% ()

Reklama

Reklama