Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po zabití svojho otca mladík Danny Lom (Peter Lee Lawrence) prisahá pomstu všetkým vrahom, ktorí ho majú na svedomí... (westerns)

Recenze (2)

kkarx 

všechny recenze uživatele

Taková variace na Death Rides a Horse (Muž proti muži), kde hlavní hrdina hledá vrahy svého otce. Je to průměr po všech stránkách, čili někde na pomezí 2 až 3 hvězd. Zhruba v polovině mě to kvůli scénáři přestalo bavit. No asi to nebude náhoda, že většina filmů, kde se na scénáři podílí víc lidí, tak ten scénář obvykle moc dobře nedopadne. Hudba je částečně převzatá z westernu "Johnny Yuma". Na rok 72 je to vlastně i jeden z těch lepších špagety westernů. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší špageťák kterej jsem zatím viděl. Neviděl jsem jich moc, ale tenhle se mi líbil nejvíc, kupodivu. Dost mě překvapil. Vynikající příběh o mladíkovi, kterej přišel o otce a chce se pomstít těm, který ho zabili. Krásná hudba Nory Orlandi dělá tenhle film ještě víc emotivní (u jedný scény jsem skoro brečel :D). Výtečný přestřelky a ještě výtečnější Lawrence v hlavní roli. Tohle doporučuju úplně všem nadšencům do špaget. ()

Reklama

Reklama