Reklama

Reklama

Neviděli jste ho?

(seriál)
  • USA Have You Seen This Man (více)
Trailer
USA, 2022, 2 h (Minutáž: 38–42 min)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Jednoho sychravého listopadového dne roku 1998 měl holohlavý brooklynský obchodník s počítači s těstovitým obličejem nastoupit do vězení k výkonu sedmnáctiletému trestu. Pronajal si Ford Taurus, odjel do Queensu, aby odevzdal elektronický náramek, z bankomatu vybral 600 dolarů, zamířil na newyorské letiště JFK... a zmizel. Jmenoval se John Ruffo. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Skokan 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapilo, že tento dokument nemá na ČSFD, ale ani na ostatních webech skoro žádné informace a asi ani diváky, protože by si to opravdu zasloužil. Ato nejen tímo čem vypráví, ale také svým zpracováním, k čemu přispívá i úsměvné pojetí dokumentu. Příběh vypadá, jako byste vzali ten úplně nejklasičtější film o podvodníkovi, nebo jako by z něj snad všechny čerpali snad všechny filmy o podvodech a myslím, že by si ho vzal do pácu třeba Spielberg, trochu víc se pohrabal v charakterech, tak by mohl zopakovat úspěch "Chyť mě, když to dokážeš". Díky své krátké stopáži, která je 3x cca 35 minut, nezabíhá do velkých detailů a má hezky rychlí spád. Pokud tedy máte Disney+ tak je to skoro povinnost a myslím, že se dokonce hodí i společné koukání s rodiči, nebo s někým, který takovým krásným příběhům, které jsou většinou sice detailně zpracované, ale rozplizlé na mnoho dlouhých dílů, neholduje. Příběh není složitý a není v něm moc osob, což já považuji za plus, ale někdo to samozřejmě může brát, jako mínus. Za mě super a velké doporučení, protože minimálně ten úsměv na tváři Vám to vykouzlí. ()

motyka52 

všechny recenze uživatele

Jako častokrát musím říct - standardní dokumentaristická práce. Příběh zajímavý, opravdu téměř filmový, člověka to vtáhne, na konci ho to vyplivne a za dva dny o tom nebude vědět. Ta sladká tečka na konci tady prostě chybí. ()

Reklama

Reklama

Reklama